Home Érdekes! Örülsz, hogy nincs kánikula? Nézd csak, milyen sokáig nem is lesz!

Örülsz, hogy nincs kánikula? Nézd csak, milyen sokáig nem is lesz!

by Krisztina

Milyen nyár ez?

Hétfőn napközben is változóan felhős-napos időre készülhetünk, kisebb eső, futó zápor, egy-egy zivatar elszórtan kialakulhat ismét. Nyugaton helyenként megélénkülhet az északi-északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul. A Balaton vízének hőmérséklete 20 °C – írja az Időkép.

Kedden eleinte kevesebb, napközben több felhő lehet az égen és elszórtan egy-egy zápor, néhol zivatar ismét előfordulhat. Többfelé élénk, Nyugaton néhol erős lökések kísérhetik északias szelet. Délutánra 22 és 27 fok közé melegedhet a levegő.

Szerdán felhős, borongós idő valószínű esővel, záporokkal, de néhol egy-egy beágyazott zivatar is előfordulhat. Az északias szél sokfelé feltámad, helyenként felerősödik. A csúcshőmérséklet csupán 18-24 fok között alakul.

Csütörtökön még sok felhő lesz fölöttünk, többfelé várható eső, zápor, több helyen zivatar. Az északias szél továbbra is élénk, néhol erős lehet.

Pénteken már szakadozottabb lehet a felhőzet, több napsütés ígérkezik, de záporokra, szórványosan zivatarokra lehet készülni. A légmozgás helyenként még élénk lehet, a maximumok 21-27 fok között alakulnak.

S ha rápillantunk a portál 30 napos előrejelzésére, nem nagyon lesz ideje a Balatonnak olyan nagyon átmelegednie jövő hónapban sem.

FORRÁS: IDŐKÉP

Hirdetés

You may also like