Home Érdekes! Nézők millióinak csalt könnyet a szemébe Patrick Swayze és felesége 21 évvel ezelőtt táncával

Nézők millióinak csalt könnyet a szemébe Patrick Swayze és felesége 21 évvel ezelőtt táncával

by Krisztina

Ennél érzelmesebb táncot ritkán láthatunk, érződik az összetartozás, a bizalom és csak úgy szikrázik a szerelem kémiája is. 1994-ben a hatodik alkalommal megtartott World Music Award-on Patrick Swayze és felesége Lisa Niemi Monte Carlóban számos ember szívét megdobogtatta.

 

A pár akárcsak két angyal úgy lebeg Whitney Houston The Man That I Need című számára. A koreográfia felejthetetlen, légiesen könnyed elemek összességéből tevődik össze. A produkció ideje alatt, mintha csak a mesében lennénk, ahol semmi probléma és akadály nem létezik, csak a szerelem végetlen hatalma.

A tánclépéseik, kar- és lábmozgásaik egyedi kifejezőerővel rendelkeznek. Minden mozdulatukból érződik a 34 éve tartó szerelem. A zene szövege és a koreográfia tökéletesen harmonizál, érzékeny pillanatoknak lehetünk szem-és fültanúi.

Patrick fiatalkorában profi táncos volt, imádta a balettet, és sokat köszönhetett neki, hiszen 19 évesen édesanyja tánciskolájában ismerte meg az akkor még csak 16 éves Lisat is, aki később a felesége lett.

Sajnos a színész már nincs közöttünk, emlékére nézzétek meg a videót és ha tetszett osszátok meg barátaitokkal!

Hirdetés

You may also like