Home Érdekes! Nem bírja tovább! Katalin hercegné vigasztalja az összetört Meghant

Nem bírja tovább! Katalin hercegné vigasztalja az összetört Meghant

by Krisztina

Nagyon kiborult, állítólag alig alszik az utóbbi napokban…

 

Ki ne emlékezne arra, hogy Meghan Markle milyen kínos helyzetbe került tavasszal, nem sokkal az esküvő előtt, amikor az apjáról kiderült, szövetkezett egy lesifotóssal. A helyzet rosszabb lett, amikor Thomas Markle bejelentette, hogy nem utazik Angliába és nem vezeti az oltárhoz a lányát, mert gond van a szívével, és túl kockázatos lenne a több órás repülés.

Meghan hercegné ezután közleményt adott ki, amiben azt írta, nagyon szereti az apját, megérti a döntését, így viszont Károly herceg lesz az, aki férjhez adja.

Meghannak mostanság nem volt kedve Thomasszal csevegni, a férfi pedig nagyon megsértődött ezen. Annyira, hogy néhány nappal ezelőtt egy 9 órás interjúban folyamatosan Meghant, az anyukáját, valamint a királyi családot szidta – írja a Cosmopolitan.

Harry herceg felesége teljesen összeomlott. Szerencsére nincs egyedül, Katalin hercegnében új barátra lelt. Bár nagyon mások, Vilmos herceg felesége pontosan tudja, min megy most keresztül Meghan, hiszen annak idején neki sem volt egyszerű a beilleszkedés. Az apukával kapcsolatban is gyakran vigasztalja, igyekszik jó tanácsokkal szolgálni.

 

(Cosmopolitan)

Hirdetés

You may also like