Home Érdekes! Nagyon ritka, gyönyörű, fehér rénszarvast láttak Norvégiában – Fotó

Nagyon ritka, gyönyörű, fehér rénszarvast láttak Norvégiában – Fotó

by Krisztina

Csodaszép, ráadásul bátor jószágra bukkant egy fotós

 

Az ember néha hajlamos elfelejteni azt, hogy mennyi lélegzetelállítóan szép állat van körülöttünk, és csak akkor jut eszünkbe, hogy csodálva figyeljük őket, mikor egy különlegesebb példányon akad meg a szemünk. Nos, ez most is így van, hiszen alapból egy átlagos rénszarvas senkinek sem tűnne fel, kivéve, ha a nappalinkban majszolná a fenyőfán csüngő szaloncukrot, viszont most Észak-Norvégiában találtak egy nagyon ritka, ártatlan apróságot, és benne az az egyedi, hogy ő bizony olyan fehér, mint a hó, amin vígan mendegél. Nézzétek meg ezt a cuki pofit:

A bátor, fehér rénszarvas
A bátor, fehér rénszarvas Kép: 9gag.com

10-ből 10 ember megsimizné a fejét, ez biztos! Egy oslói fotós, Mads Nordsveen éppen a barátaival túrázott, amikor hirtelen megpillantotta ezt a kicsi, fehér rénszarvast. Nem lehetett könnyű, hiszen látjátok, hogy alig lehet észrevenni ezen a tájon, de szerencsére sikerült, és lőtt is pár előnyös képet az állatkáról. Mindössze csak pár hónapos lehet, mivel ők általában májusban szoktak születni, de már most milyen szép kis agancsa van, nem igaz? Ezen a képen egyszerűen ölelni való, hát nem édes pofa?

A kicsit félénkebb, fehér rénszarvas
A kicsit félénkebb, fehér rénszarvas Kép: 9gag.com

A fotós szerint nagyon kíváncsi és mókás volt, mint egy igazi kis felfedező. Örülünk, hogy sikerült pár fantasztikus portrét lőni erről a különleges, meseszép lényről, hiszen pontosan ez kell ahhoz, hogy egy pillanatra megálljunk, eldobjunk mindent, amit csinálunk, és csak átadjuk magunkat az élménynek, hogy bizony mindenben meg lehet találni a szépséget, főleg, ha az ilyen kis bátor módon botorkál oda hozzánk. Ugye szerintetek is imádnivaló a pici, hófehér rénszarvaska? Örökbefogadnátok?

Forrás: 9gag

Hirdetés

You may also like