Home Érdekes! Munka közben aludt el a bébiszitter. Az apa felejthetetlen leckét adott

Munka közben aludt el a bébiszitter. Az apa felejthetetlen leckét adott

by Judith

Szabad estét kivenni szülőként igazi kihívás. A gyerekvállalás teljes idős elfoglaltság, ahol kevés idő marad személyes dolgokra. Ha találsz is alkalmat rá, hogy kikapcsolódj egy estére, találnod kell valakit, aki vigyáz a gyerekekre, amíg te a pároddal kimozdulsz.

Főleg egy olyan személyt nehéz találni, akiben meg is tudsz bízni teljes mértékig.

Az apuka, Christopher Soares is rájött, hogy milyen nehéz ez az ügy.

A történet ott kezdődött, hogy ő és felesége felvettek egy bébiszittert, hogy vigyázzon a 3 és a 4 éves gyermekükre.

Egyik nap Soares észrevette, hogy néhány fontos papírt a házban hagyott ezért hamarabb haza kellett mennia. Amikor belépett, arra számított, hogy Sarah játszik velük vagy legalább figyel a gyerekekre.

Ehelyett Sarah aludt a kanapén.

Az apa ledöbbent és eldöntötte, hogy bizonyítékot készít róla.

A gyerekeit a házban hagyta és elkezdte videóra venni a szituációt, amíg a házon kívül arra várt, hogy Sarah felkeljen és személyesen kérdőre vonhassa. Miután már vagy egy fél órája várakozott, úgy döntött, hogy drasztikus lépést tesz.

Anélkül, hogy Saraht felébresztette volna, elvitte mindkét gyerekét!

Amikor Sarah végre felébredt pánikolt és elkezdte hívni Soares-t és üzeneteket küldeni neki.

Habár a bébiszitter végül eldöntötte, hogy segítséget hív, egészen 2 órába telt, mire tett valamit az ügy érdekében. Mondanunk sem kell, hogy Soares addig húzta a dolgot, ameddig csak tudta, hogy Sarah-t a lehető legkellemetleneb helyzetbe hozza, mielőtt szembesíti az igazsággal.

A dolgok ezután még rosszabra fordultak.

Soares megírta neki üzenetben, hogy már hívta a rendőrséget és, hogy valószínűleg fel fogja jelenteni.

Reakcióképpen Sarah megpróbálta feljelenteni Soares-t a kegyetlen cselszövéséért és a folyamatos Facebook postokért az esettel kapcsolatban. Az egész történet számos online vitát generált – mondanunk sem kell, hogy Soares soha nem kérte fel Sarah-t még egyszer, hogy vigyázzon a gyermekeire.

Íme Christopher Soares Facebook posztja:

„Nos, a rendőrségi jelentés szerint Sarah Judge mindaddig nem hívta a rendőrséget, amíg tudomást nem szerzett róla, hogy a gyerekek már nálam vannak és mondtam neki, hogy a rendőrséget is bevontam a dologba, 2 órával utána, hogy elvittem őket. Ezután még volt mersze, hogy megpróbáljon feljelenteni. Vicces. Nagyon felelőtlen vagy Sarah és nem számít, hogy hányan jelentenek, továbbra is posztolni fogom a FB-on az ismerőseimnek, hogy soha semmilyen formában ne alkalmazzanak téged. Ha jelented ezt a posztot Sarah Judge, akkor 1000 szórólapot csinálok és minden üzletbe teszek egyet a környéken. Ahogy én felmérem a dolgot, a gyermekeim lényegében eltűntek és fogalmad sem volt róla, hogy hol vannak és az összes dolog, amit képes voltál tenni, hogy a saját hátsődat védted. Szánalmas vagy és nem érdemled meg, hogy bárki gyermekére is vigyázz. NE ENGEDJÉTEK, HOGY EZ A SZEMÉTLÁDA FELÜGYELJE A GYEREKEITEKET! Bocsánatot kérek minden ismerősömtől, de mindőtöket meg foglak jelölni ebben a bejegyzésben, hogy megtudjátok mennyire felelőtlen Sarah Judge és hogy ne kövessétek el azt a hibát, hogy alkalmazzátok. Vegyétek ezt egy közérdekű bejelentésnek, semmi többnek!”

Hogyan reagálnál egy ilyen szituációban?

Habár Sarah viselkedése nem törődöm volt és veszélyes, Soares nagyon drasztikusan reagált és mondhatni túlzottan kegyetlenül bánt el vele. Az a lecke elegendő lett volna, hogy egyszerűen kirúgja Sarah-t és ír egy bejegyzést róla? Vagy szükséges volt a belefektetett extra erőfeszítés? Mondd el kommentben!

Kérlek oszd meg ezt a sztorit barátaiddal és családoddal!

Hirdetés

You may also like