Home Érdekes! MOST ÉRKEZETT: Öngyilkos lett a Love Island sztárja!

MOST ÉRKEZETT: Öngyilkos lett a Love Island sztárja!

by Krisztina

BBC információi szerint műsorvezetőt londoni lakásában érte a halál, a család ügyvédje megerősítette, Caroline öngyilkosságot követett el.

 A sztár családja a hír megerősítése után hozzátette:”Arra kérjük a a sajtót, hogy tartsa tiszteletben a család magánéletét ebben a nehéz időszakban, és kérjük, hogy ne vegyék fel velük a kapcsolatot és ne fényképezzenek minket”

A műsorvezető olyan műsorokban is feltűnt mint az angol X Faktor vagy a Love Island, amelynek jelenleg is a házigazdája volt. Az ITV brit csatorna szóvívője megerősítette, hogya szombati Love Island adását nem sugározza a csatorna.

 A ITV csatornát és a Love Island munkatársait is megdöbbentett a szomorú hír. Caroline szeretett tagja volt a Love Island csapatának, őszinte részvétünk a családnak és barátoknak-tette hozzá a szóvívő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Been advised not to go on social media … but I wanted to say happy Christmas to everyone who has been so incredibly kind to me this year….. this kind of scrutiny and speculation is a lot to take on for one person to take on their own… I’m a human being at the end of the day and I’m not going to be silenced when I have a story to tell and a life to keep going with …. I’m taking some time out to get feeling better and learn some lessons from situations I’ve got myself into to.I have nothing but love to give and best wishes for everyone ❤️

Caroline (@carolineflack) által megosztott bejegyzés,

Habár Caroline karrierje töretlen volt, magánéletében nem volt minden tökéletes. Decemberben élettársa ellen elkövetett támadásért vádolták, ami miatt egy társkereső műsort le is kellett mondania.

Hirdetés

You may also like