Home Érdekes! Mindig mosolyog, ezért senki sem gondolta volna, hogy ekkora a baj. Rosszak a hírek Julia Robertsről

Mindig mosolyog, ezért senki sem gondolta volna, hogy ekkora a baj. Rosszak a hírek Julia Robertsről

by Krisztina

Komoly betegséggel diagnosztizálták Hollywood egyik legkedveltebb színésznőjét, Julia Robertset. Bár a kórt néhány évvel ezelőtt már megállapították nála, igazából most kezd csak látványos és aggasztó tüneteket okozni a mindig mosolygós színésznőnél.

 

Julia Roberts nemsokára betölti az 52. életévét, de a thrombocytopenia nevű vérbetegség alaposan megkeseríti az életét. Más néven, az alacsony vérlemezkeszám megzavarja a véralvadást, és komoly vérzéseket okozhat. A nemzetközi sajtó szerint, ennek tudható be, hogy utóbbi időben a színésznő már-már csontsoványra fogyott. Legutóbb a Torontói Filmfesztiválon láthatta őt a közönség, ahol valóban meghökkentő fotók készültek róla.

Julia Roberts betegsége egy rutinvizsgálat során derült ki, amikor a színésznő azért fordult szakemberhez, mert feltűnően gyakran jelentkeztek a bőrén lila foltok, “elkékülések” anélkül, hogy megütötte volna magát. Bár a kórt azóta is kezelik nála, mégis halálos lehet, hiszen egyik legsúlyosabb tünete a vérzés, melyet nem lehet kontroll alatt tartani.

A nemzetközi sajtó ugyanakkor arról is ír, hogy a színésznő súlyos veleszületett szemproblémákkal küzd, melyek következménye akár a vakság is lehet. Julia Roberts továbbá arthritisre (ízületi gyulladásra) is panaszkodik, melynek tüneteit alaposan megnehezíti a fent említett thrombocytopenia.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@juliaroberts wins Best Smile! And Hottest pink! Thanks @cindychao_theartjewel for diamonds with a sprinkling of pink conch pearls! And @eliesaabworld for the aforementioned Hot Pink 💕💕💕 @sergenormant @genevieveherr 💕💕💕

Elizabeth Stewart 🐯🎈🈹🍸 (@elizabethstewart1) által megosztott bejegyzés,

A színésznő 2002 él házasságban. Daniel Moder, híres operatőr felesége, és három gyerekük van.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@juliaroberts just needs a little @off____white to get ready for a day of @homecomingtv press! With @sergenormant and @jilliandempsey 😊 @gucci shades

Elizabeth Stewart 🐯🎈🈹🍸 (@elizabethstewart1) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés

You may also like