Home Érdekes! Megszületett az ítélet Győzike ügyében!

Megszületett az ítélet Győzike ügyében!

by Judith

Gáspár Győző vagyonosodásának ügyében megszületett az ítélet, ezt azonban még dr. Szilágyi Roland, Győző ügyvédje sem ismeri, mivel nem tekinthetett bele az iratokba – olvashatjuk a ripost.hu-n.

A NAV tavasszal indított nyomozást az előadóművész ellen, mivel több tízmilliós adócsalással vádolják. Győzike nem először került az adóhatóság vizslató szemei elé adócsalás miatt. Nemrégiben kiderült, a nyomozást 2018.január 18-ig meghosszabbították.

Az információ pontos, valóban ítélet született ügyfelem vagyonosodási vizsgálatával kapcsolatban, de annak tartalmát nem ismerem. Amikor kértem az iratokat, azt a választ kaptam, hogy jelenleg még írás alatt van az ítélet, ezért nem tekinthetek bele. Egy hónapon belül megküldik a Salgótarjáni Járási Bíróságra. Ez az eljárás finoman szólva is különös”- mondta a ripostnak az ügyvéd, aki két lehetőséget lát.

Amennyiben az ítélet nem elmarasztaló, akkor hatályon kívül helyezik a korábbi ítéleteket és elrendelik, hogy a nyomozóhatóság folytasson le új eljárást. Ha az ítélet ügyfelem számára nem kedvező, perújrafelvételt fogunk kérni – nyilatkozta a jogi szakember.

Az ügynek kétféle kimenetele lehet: vagy megszüntetik az eljárást vagy vádat emelnek a gyanúsított ellen és akár 3 évig terjedő szabadságvesztést kaphat.

Hirdetés

You may also like