Home Érdekes! Meglépte Erzsébet királynő! Ettől hangos most egész Anglia!

Meglépte Erzsébet királynő! Ettől hangos most egész Anglia!

by Krisztina

Bár Erzsébet királynő már elfogadta, hogy Meghan és Harry lemondva a royal kötelezettségekikről új életet kezdenek, a következő hónapban mégis Angliába kell utazniuk, hogy részt vegyenek egy ünnepségen.

Ez pedig csakis úgy lehetséges, hogy a pár visszavonulása csak néhány hónap múlva válik hivatalossá – írja a Cosmopolitan. Addig pedig ugyanazok a szabályok érvényesek rájuk, mint eddig, és emiatt nem hagyhatják figyelmen kívül Ezsébet királynő kérését. Nincs mese, menniük kell. Ő pedig azt szeretné, ha unokája és annak felesége részt vennének a Nemzetközösség napján, amit minden évben március második hétfőjén tartanak meg.

Ez a hivatalos ünnepség lesz valószínűleg az utolsó, amin Meghan és Harry is részt vesz a család többi tagjával. A külföldi lapok szerint a kis Archie is velük tart. Kíváncsian várjuk, vajon hogy viszonyulnak majd hozzájuk a többiek, és fordítva: Meghan hogyan fogja magát érezni a royalok között azok után, hogy a lemondással szinte egyidőben hirtelen visszautazott Kanadába.

Forrás

Hirdetés

You may also like