Home Érdekes! Megkérdezték az anyukájukat, hogy mit gondol, mi lesz az ajándéka. Erre aztán végképp nem számított!

Megkérdezték az anyukájukat, hogy mit gondol, mi lesz az ajándéka. Erre aztán végképp nem számított!

by Judith

Nem mindenki szereti a meglepetéseket, ami érthető. Nem szeretjük, ha váratlanul érnek minket a dolgok és néhányan félnek is az ismeretlentől.

 

De időnként a meglepetések nagyon különleges élmények tudnak lenni. Ilyenkor tanúi lehetünk a másik valós érzelmi kifejezésének és van ebben valami különleges és egyedi önmagában is.

Ez a család éppen ezt  mutatta be, amikor, ahogy ők mondták: „Egy nagyon különleges Karácsonyi ajándékkal lepték meg édesanyjukat.”

És hogy mi volt az?

„Nos, ő nagyon jó a titoktartásban”- mondta az édesanya, egyálatalán nem tudva a különleges dologról, amit a gyerekei titkoltak előtte.

Miután kibontott sok ajánékot, az anyuka végül teljesen meglepődve megkapta a legutolsó ajándékát, egy imádnivaló felnőtt Yorkie-t, Archie-t.

Az arckifejezése elárulja, hogy valóban mennyire meg votl lepődve.

Azonnal egymásra hangolódtak. Archie kölyök módjára csóválta a farkát és puszilgatta új mamáját.

És az anyukát kétségtelen, hogy hatalmába kerítette új szőrős gyermeke iránti szeretete, elérzékenyült az új családtag jelenlététől.

„Ó, te jó ég”- mondta, miközben alig hitt a szemének.

Pontosan ezek a reakciók a meglepetések legjobb részei.

Milyen kedves és nagylelkű meglepetést okoztak a gyerekek az édesanyjuknak,. Reméljük, hogy ő és Archie még teljesebbé teszik egymás életét!

Kérlek oszd meg ezt a kedves pillanatot barátaiddal és családoddal.

 

Hirdetés

You may also like