Home Érdekes! Megint megtörtént – Egy apa megölte két gyermekét Tatabányán

Megint megtörtént – Egy apa megölte két gyermekét Tatabányán

by Krisztina

Családi tragédia történt Tatabányán: az apa megölte két gyermekét, majd magával is végzett.

A rendőrség közleménye szerint péntek délelőtt családi veszekedésről érkezett bejelentés, ezért a helyi rendőrök megjelentek a megadott tatabányai címen megállapították, hogy a lakásban élő férfi megölte 9 és 7 éves gyermekét, majd önmagával is végzett.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a történtek pontos körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Tavaly decemberben történt egy ugyanilyen, ép ésszel felfoghatatlan családi tragédia az országban: megölte két gyermekét a 35 éves H. Gábor Győrben. A gyerekek láthatáson voltak az apjuknál, a 13 esztendős Lilit és a 10 éves Márkot megfojtotta, egyedül a legkisebb lányt, a 6 esztendős Lénát hagyta életben. Aztán átment egy másik szobába, és felakasztotta magát.

Az MTI úgy tudja, hogy a veszekedés után az anya elment otthonról, a rendőröket a szomszédok értesítették. A járőrök a 7 és 9 éves fiút megpróbálták újraéleszteni, de már nem lehetett segíteni rajtuk. Azt írják, a 40 év körüli apa pszichiátriai kezelés alatt állt.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Hirdetés

You may also like