Home Érdekes! Meg van a pontos dátum! Ekkor helyezik végső nyugalomra Ambrus Zoltánt!

Meg van a pontos dátum! Ekkor helyezik végső nyugalomra Ambrus Zoltánt!

by Krisztina

Nem lesz lehetőségük elbúcsúzni a rajongóknak Ambrus Zoltántól. Mint azt a Blikk is megírta, az Irigy Hónaljmirigy együttes tagja 53 éves korában hunyt el július elején, hosszan tartó, súlyos betegség után egy budapesti kórházban.

A zenekar tagjának búcsúztatójáról korábban is volt már szó: ahogy megírtuk, Ambrus Zoltán temetése családi okok miatt húzódik el augusztusra, ám most kiderült, hogy a gyászszertartásra csak szeptemberben kerülhet sor, ahová a rajongók nem mehetnek el, hiába kérték.

– Zoli lánya Amerikában él, ő nem tud bármikor hazarepülni. Így eleinte szó volt arról is, hogy augusztusban lesz az urnás búcsúztató. Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy szeptemberre tolódik. A család és a szűk baráti kör zártkörű szertartáson kíséri utolsó útjára a zenészt – mondta a Ripostnak egy ismerős, aki közel áll Ambrus Zoltán családjához. A rokonok nem szeretnének médiafelhajtást.

Mint ismert, Ambrus Zoltán 2005 decemberében szenvedett autóbalesetetet. Bár az életveszélyes sérüléseket csodával határos módon túlélte, felépülése hosszú évekbe telt.

Élete a balesetet követően vett hatalmas fordulatot: időközben elvesztette a házát, a szerelmét, valamint a karrierje is tönkrement. 2010 óta nem volt tagja az Irigy Hónaljmirigynek, a koncertezéssel fizikai állapota miatt hagyott fel.

A zenész nemrégiben egy hirtelen rosszullétet követően került kórházba, ahol többször is megműtötték őt, hogy megmentsék az életét. S bár volt olyan időszak, amikor jobb volt az állapota, szüksége volt egy újabb műtétre, ami után elhunyt. Ambrus Zoltán a halála előtt már beszélni sem tudott. – olvasható a blikk.hu-n.

Hirdetés

You may also like