Home Érdekes! Meg van a dátum! Ekkor veszi feleségül Majka Dundikát!

Meg van a dátum! Ekkor veszi feleségül Majka Dundikát!

by Krisztina

Majka még 2012-ben jegyezte el Hajnit, azaz DundikátMost végre kitűzték esküvőjük pontos időpontját.

„Rengeteg tervem van 2020-ra, ez az év a zenéről fog szólni, nyár elején pedig lagzizunk egyet. Júniusban ugyanis elveszem Hajnit. Régóta együtt vagyunk, itt van már az ideje. Nagy esküvőnk lesz, mindenkit meghívunk, aki fontos nekünk. A nászútra viszont a koncertek miatt csak később kerül sor. Külföldre utazunk majd, szeptember, október környékén” – magyarázta a Lokálnak a rapper, aki néhány éve még egészen másképp gondolkozott az esküvő témával kapcsolatban.

„Valahogy nem tartom olyan fontosnak a házasságot. Nem hiszem, hogy egy papír a csúcsa a szerelemnek meg a boldog jövőnek. Szerintem egy nő ezt mindig fontosabbnak tartja, mint egy férfi. (…) De, meglátjuk, nem zárok ki semmit. Egyébként tervben van, hogy elveszem Hajnit, de szeretném, ha a gyerekek egy picit nőnének még és tudnák élvezni a lagzit. Tuti nagy buli lesz, amiről mindenki hallani fog!

De sem magamra, sem Hajnira nem bíznám a dolgot. Majd egy külső céget megbízok, hogy úgy mehessek oda, hogy ne kelljen azzal foglalkoznom, lesz-e elég töltött káposzta vagy diópálinka, csak az legyen a feladatom, hogy macskára igyam magam, és Hajnival boldogok legyünk” – nyilatkozta még három éve a lapnak a rapper.

Forrás

Hirdetés

You may also like