Home Érdekes! Magatehetetlenül fekszik a kórházban a magyar sztár, már beszélni sem tud!

Magatehetetlenül fekszik a kórházban a magyar sztár, már beszélni sem tud!

by Krisztina

Aggasztó hírek kerültek napvilágra egy híres magyar sztárról, aki az eddigi információk szerint magatehetetlenül fekszik a kórházban és már beszélni is alig tud.

Lerch István, a billentyűs januárban kapott agyvérzést, ami után úgy tűnt, állapota javulóban van.

Nem rég azonban vérömleny keletkezett az agyában, aminek következtében még egy agyvérzést kapott.

” Januári agyvérzését követően március elején már önállóan evett,tudta nyomkodni a telefon képernyőjét, zenét hallgatott és – bár beszélni akkor sem tudott – kommunikált velünk” – nyilatkozta a Blikknek a zenész unokaöccse, Kassai György.

A V’Moto-Rock zenekar billentyűse azonban tavasszal ismét rosszul lett, így minden, alapvető tevékenység tanulását elölről kell kezdenie.

“Reagál ugyan a külvilágra, de azonkívül, hogy dallamokat dúdol, nem tud kommunikálni. Ráadásul kapott egy kórházi fertőzést is, hetekig antibiotikumos kezelésre szorult.”

Mivel Lerch enni sem tud önállóan, ezért állandó ellátásra szorul: unokaöccse, Kassai György, szeretné, ha rokonát egy speciális vidéki szanatóriumban gyógyítanák tovább, erről azonban a zenész felesége hallani sem akar.

Ő a közelében akarja tudni a férjét.

Mindennap forgatni kellene az ágyon, nehogy felfekvések alakuljanak ki a testén.

“Erre azonban a belgyógyászat négyágyas kórtermében nincs kapacitása az ott dolgozó néhány nővérnek.

Ezért is szeretnénk, hogy egy vidéki intézménybe szállítsák, ahol megfelelő körülmények várják, és már jelezték, hogy fogadni tudják” – számolt be a részletekről Kassai..

Hirdetés

You may also like