Home Érdekes! Ma ünnepli születésnapját Rubint Réka! Köszöntsük őt sok lájkkal! Isten éltesse!

Ma ünnepli születésnapját Rubint Réka! Köszöntsük őt sok lájkkal! Isten éltesse!

by Krisztina

Rubint Réka 1978. június 28-án született Kazincbarcikán. Egy pici jászsági faluban, Pusztamonostoron járt óvodába, majd Jászberényben a Székely Mihály Általános Iskolában tanult, zenei tagozaton, ahol énekkórusban is énekelt.

Az általános iskola után a kazincbarcikai Egészségügyi és Óvónőképző Szakközépiskolába járt, de egy év után a családjától és a barátaitól való távolság miatt hazament Jászberénybe, és a Lehel Vezér Gimnáziumban folytatta tanulmányait. Érettségi után a fővárosi ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán tanult, majd a Testnevelési Egyetemmen Személyi és Aerobic edzői diplomát szerzett.

MAGÁNÉLETE

2001-ben találkozott Schobert Norbival, aki még abban az évben eljegyezte, majd 2002 szeptemberében kimondták a boldogító igent. Rékának és Norbinak három gyermeke született, 2003. október 6-án Lara majd 2005-ben a kis Norbi, 2011. március 10-én pedig megszületett legkisebb gyermekük Zalán. A pár 2015. januárjában megerősítette házassági fogadalmát Las Vegasban.

Megjelent kiadványai

  • Add önmagad – Személyi edződ Rubint Réka
  • Az igényes nők edzésprogramja – Rubint Réka 2.
  • Kismama- és életmódkazetta
  • Add újra önmagad
  • Napi 20 perc önmagadért

Ha további információkat szeretnél tudni, kapcsolatba szeretnél lépni Rékával, nem szeretnél lemaradni a friss eseményekről és szeretnéd követni tanácsait, azt az alábbi linkre kattintva megteheted!

Főoldal

Hirdetés

You may also like