Home Érdekes! Luxus Vivi kizárólag luxus körülmények között hajlandó szülni!

Luxus Vivi kizárólag luxus körülmények között hajlandó szülni!

by Judith

Minden alkalommmal kiverik a biztosítékot a luxusfeleségek polgárpukkasztó megjegyzéseikkel és viselkedésükkel. Nemrégiben Luxus Vivien miatt maradt tátva a szánk azzal kapcsolatban, hogy hogyan képzeli el a szülését.

 

Viviennek különleges elvárásai vannak a szülőszobáját illetően, mivel szerinte a vajúdás nem történhet akármilyen átlagos környezetben.

Nekem fontos, hogy legyen ott valami masszázskád, jakuzzi, házimozi-rendszer, hogy olyan környezetben legyek, ami luxusos. És ne halljam, hogy a másik szobában hogyan szülnek!”  – közölte párjával Vivien, aki természetesen csak bólogatott kedves minden szavára.

 

Jelenleg második gyermekét várja, de a szülésig még sok ideje van hátra és ki tudja, hogy addig mi minden fog változni az elképzeléseivel kapcsolatban.

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Az a kijelentése, hogy nem hajlandó közösködni és hallani sem akarja, hogy egy szomszéd szobában szülnek, sok várandós nőnél kiverte a biztosítékot, nem is beszélve arról, hogy milyen egyedi kívánságlistát dobott össze Vivi. Természetesen nem hazudtolja meg önmagát, a luxus mindenek felett!

Azt is megtudhattuk, mit jelent Vasvári Vivien elvárása számokban kifejezve:

Olyan hely, ami nekem megfelelő, ott körülbelül egymillió forintba kerül a szülés” – jegyezte meg Vivi.

Valahogy nem tudunk meglepődni azon, hogy sok hölgy ennek hallatán kommentben juttatta kifejezésre felháborodását.

Vivien a Feleségek luxuskivitelben című valóságshow egyik legszókimondóbb alakja és ezért sokak ellenszenvét kiváltotta már, de épp ezért is tapasztja a nézőket a képernyők elé.

(twn.hu)

Hirdetés

You may also like