Home Érdekes! Lehullt a lepel: Bazsarózsa elárulta az igazat milyen kapcsolat volt valójában köztük Benkő Dániellel!

Lehullt a lepel: Bazsarózsa elárulta az igazat milyen kapcsolat volt valójában köztük Benkő Dániellel!

by Krisztina

Tiszta szerelem volt Bazsarózsa és Benkő Dániel (†72) között. A decemberben elhunyt lantművész egy hosszú éveken keresztül formálódó szerelmet is hátrahagyott távozásával, amelyről most, az RTL Klub Fókusz című műsorában szólalt meg a másik fél, Bazsarózsa.

– Tudom, hogy az emberek nem értik meg, hogy egy ilyen fiatal és egy ilyen idős ember közt hogy lehet ilyen szoros, akár szerelmi kapcsolat is, de aki ezt nem tapasztalta meg, az sosem fogja megérteni – mesélte a fiatal nő, aki egyetért Dániel azon gondolatával, hogy olyan kapcsolat, mint ami kettőjük között kialakult, százévente egyszer fordulhat elő.

Bár a szerelmesek mindennapjait foglalkoztatta Benkő halálának gondolata, ez nem gátolta meg őket abban, hogy családot tervezzenek, ám erre végül nem került sor.

– Dániel szeretett volna tőlem gyereket. Rá kellett beszélnie, hogy menjek bele ebbe a tervébe. Végül sikerrel is járt, én is szerettem volna, próbálkoztunk is, de nem jött össze – árulta el Bazsarózsa, aki úgy érzi, nem lesz helye másik férfinak az életében.

Forrás

Hirdetés

You may also like