Home Érdekes! Lássuk, mire vágyunk? Válassz egy tollat! Felfedjük, mire vágysz igazán

Lássuk, mire vágyunk? Válassz egy tollat! Felfedjük, mire vágysz igazán

by Krisztina

Olyan titok derül ki rólad, amit még magad sem tudtál!

 

Melyik az a toll, amelyik elsőre a legközelebb áll hozzád? A választásod azon alapul, hogy KI vagy, ez pedig sokat elárul arról, hogy mire vágysz!

Nézd meg, mit mesél rólad a toll:

1. Változatos

A te választásod azt mutatja, hogy vágysz “némi” újdonságra az életedben. Vagy a munkád, vagy a párkapcsolatod, vagy mindkettő, de már eléggé untat. Változásra van szükséged.

2. Öszpontosító

Kicsit sok volt a káosz mostanában az életedben. Szükséged lenne arra, hogy rendezd magad körül a dolgokat, hogy fókuszálj végre arra, amit igazán szeretnél kezdeni az életeddel. Figyelj, a válasz előtted van!

3. Családias

Te egy igazán melegszívű ember vagy, akinek a mozgatórugója a szeretet. Lehet, hogy mostanában nem érezted a szereteted, amire szükséged van? Tölts időt a szeretteiddel, mert erre lenne hatalmas igényed.

 

4. Színes

Elfáradtál a téged körülvevő dolgokban, és talán az emberekben is. Túl sokan szívják az energiádat, és emiatt a te színeid is kicsit megfakultak. Szükséged lenne néhány pozitív(abb) emberre az életedben!

5. Erős

Motivációra van szükséged, hogy meglépj egy fontos dolgot az életedben. A választásod azt mutatja, hogy az erőd és az ambíciód megvan, már csak az a bizonyos lépés hiányzik. Vágj bele!

6. Egyszerű

Hát ha valakinek, akkor neked nagyon eleged van a manipulatív, bonyolult és hazug emberekből. Szeretnél végre tisztán látni, hogy kivel, hányadán állsz. Ezt bármikor megteheted, ha a megfelelő kérdéseket teszed fel! Hajrá!

7. Stabil

Elképzelhető, hogy most építed ki azt a bázist, amire az életed építheted fel, így jó lenne, ha picit lenne időd magaddal foglalkozni, hiszen a stabilitás első sorban onnan jön!

8. Csillogó

Picit belefásultál a hétköznapokba, és szükséged lenne egy kis izgalomra. Nem kell azonnal jegyet venned Miamiba, de egy hajnalig tartó buli, vagy valami őrültség igen csak jót tenne, nem igaz?

(Harmonikum)

Hirdetés

You may also like