Home Érdekes! Különös ruhában jelent meg ez a 4 nő a Britain’s Got Talent színpadán. Elállt a zsűri lélegzete az látottaktól!

Különös ruhában jelent meg ez a 4 nő a Britain’s Got Talent színpadán. Elállt a zsűri lélegzete az látottaktól!

by Judith

Amikor először találkozunk valakivel, a kinézetük általában nagyban befolyásolja a róluk kialakított véleményünket. Ez bizonyos televíziós műsorokban sincs másként. Ebben az esetben a Britain’s Got Talent-ben történt ez meg. A műsor minden évben sok meglepetést és hihetetlen tehetséget kínál a nézők számára.

 

Az alábbi videótól biztosan le fog esni az állad és a szavad is eláll, mint Simon Cowell-nek a zsűriből. Ahogy az orosz csapat, az Angara Contortion belép be a színpadra, mindenki felkapja a fejét a különleges öltözékükre.

Amint azt a videóban látni fogsz, egy rendkívül feszes, fényes zöldeskék overál-szerű dressz. De ennek a ruhának köszönhetően képesek voltak ezt a lenyűgöző látványt nyújtó előadást bemutatni. Az orosz csapat a kicsavarodott, hajlékony mozdulatokra specializálódott és tehetségük mindenkit lenyűgözött.

A négy fiatal nő hosszú utat tett meg erre a meghallgatásra. Remélték, hogy jó eredményt érnek el és tovább haladhatnak a következő fordulóba. Koreográfiájuk nem csak a közönséget, hanem a bírákat is lenyűgözte. Igazán kivételesek.

A zsűri és a közönség alig hiszi el, amit az Angara Contortion művel a színpadon. Ez bizonyára az egyik leglenyűgözőbb koreográfia a műsor történetében! Nézd meg te is a videót, és oszd meg bátran, hogy más is részesülhessen ebben a látványban!

Hirdetés

You may also like