Home Érdekes! Kulcsár Edina: “Egyértelmű volt, hogy a másik fél a hibás”

Kulcsár Edina: “Egyértelmű volt, hogy a másik fél a hibás”

by Zsani

Kulcsár Edina a volt szépségkirálynő a napokban autóbalesetet szenvedett, amiről nem ő, hanem a balesetben részt vevő másik fél tájékoztatta a sajtót.

Edina szeretett volna tiszta vizet önteni a pohárba és közösségi oldalán elmesélte hogyan is történt pontosan a baleset!

Nem szoktam cikkekre reagálni, de most kivételt teszek! ☝️

Szeretném elmesélni nektek, hogy mi történt velem közel egy hete… Múlthét csütörtökön, amikor éppen a Joy gálára mentem a Mamámmal, egy ,,úriember” aki jobb oldalon, a parkoló autók előtt a ⛔️TILOSBAN állt☝️, egyszercsak kinyitotta az ajtaját, a főúton haladók irányába!
Ráadásul ezt pont akkor sikerült tennie, amikor éppen mi voltunk a Mamámmal mellette, így elkerülhetetlen volt a “baleset”!
Az autó amivel közlekedtünk, sajnos siralmasan nézett ki az incidens után, mert a kocsi jobb oldalán, szinte az összes elemet végighúzta a balesetet okozó autó ajtaja!
Egyértelmű volt, hogy a másik fél a hibás, ennek ellenére az ajtaját rámnyitó személy, nem akarta elismerni, hogy ő a károkozó. Próbált győzködni, hogy én vagyok a vétkes, hiszen ő, a tilosban állva, miért ne nyithatna ajtót, egy, a főúton szabályosan haladó személygépjárműre? ‍♀️‍♀️‍♀️

A 3. nekifutásnál megelégeltem a dolgot és rendőrt hívtam! A Biztosúr nekem adott igazat, de a férfi továbbra sem volt hajlandó aláírni, hogy elismeri a vétségét. Különböző teóriákat gyártott és egyik kijelentésével ütötte a másikat, de betudtam annak, hogy nagyon kellemetlenül érzi magát és ezért mentegetőzik…

Sokkal szimpatikusabb lett volna ha elismeri, hogy ő okozta a problémát, de nem…! Ráadásul ez még mindig nem volt neki elég.

Felhívta a Blikket, hogy elmesélje SZERINTE mi történt!‍♀️
Az újdonság erejével olvastam az újabb teóriákat…

Nektek volt már hasonlóban részetek?

Vigyázzatok magatokra!☝️☝️☝️

Hirdetés

You may also like