Home Érdekes! Kórházba került Hajdú Péter

Kórházba került Hajdú Péter

by Krisztina

Ciprusi utazása alatt rosszul lett és kórházba került Hajdú Péter.

A műsorvezető pihenni utazott új kedvesével Ciprusra, ám rosszul végződött a négynapos áprilisi kiruccanás. Hajdút egy váratlan betegség ágynak döntötte, hasi görcsök kínozták, és úgy belázasodott, hogy végül be kellett vinni a helyi kórházba.

„Négy napra utaztunk ki, ebből sajnos kettő és felet feküdtem. Sőt, kórházba is kerültem. Nagyon felment a lázam, rosszul éreztem magam. Az egyik kinti barátom bevitt a helyi klinikára. Lázcsillapítót kaptam, azt mondták az orvosok, ha nem megy le a lázam, bent is kell maradnom, de végül fél nap után kiengedtek. Utána már jöttünk is haza” – nyilatkozta a műsorvezető a Ripostnak.

A lap ízt írja, Hajdú Péter még itthon fertőződött meg: gyomorinfluenzát kapott, ám a tünetek csak Cipruson jelentkeztek. Bár a nehezén már túl van, még nem gyógyult meg teljesen.

“Igazából semmi olyan módszer nincs, amivel azonnal meg lehetne szüntetni a gyomorinfluenzát, probiotikumokat írt fel az orvos” – magyarázta a lapnak a műsorvezető. – “A hasfogót azért nem ajánlotta, mert teljesen ki kell tisztulnia a szervezetemnek.”

Hirdetés

You may also like