Home Érdekes! Komoly betegség után babát vár Kulcsár Edina – itt az első fotó is!

Komoly betegség után babát vár Kulcsár Edina – itt az első fotó is!

by Krisztina

Gyönyörű! Az utóbbi időben többször is azt találgatták, hogy Kulcsár Edina várandós. Ma beigazolódott, hogy helyesek voltak a feltételezések, és a szépséges sztár első gyermekét várja élete párjától, Csutitól.

 

Az egykori szépségkirálynő és műsorvezető régóta szeretett volna már anyuka lenni, de egy gyakori hormonális női betegség megnehezítette ezt. Edina és Csuti csak a ma megjelent Best Magazinban mesélik el, hogyan bővül háromtagúra a kis családjuk, és miként élik meg, hogy szülők lesznek.

“Tudtam, hogy valami nincs rendben. Kiderült, hogy POCS-em van, vagyis policisztás petefészek szindrómával küzdök, ami egy hormonális betegség. Drasztikus beavatkozást ajánlottak, de nem vállalkoztam rá” – mondta el Edina.

Az orvos azt mondta, nagyon nehéz lesz teherbe esnie, mindössze tíz százalék, hogy természetes úton sikerülni fog. Két év próbálkozás után, csodával határos módon végül mégis sikerült teljesült a pár álma.

Mi készítettük @edinakulcsar_official és @csut.i első babaváró sorozatát…. részletek a ma megjelent Best magazinban. Gratulálok ismét! 💙

Borzi Vivien (@vivienborziphotography) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés

You may also like