Home Érdekes! Kiss Ramóna kilép az X-Faktorból!

Kiss Ramóna kilép az X-Faktorból!

by Judith

Kiss Ramónát a Barátok közt Zsófijaként ismerhettük meg, ahol színésznőként csillogtatta meg tehetségét. Azóta pedig kiderült róla, hogy műsorvezetőként is tökéletesen helyt tud állni. A X-Faktor háziasszonyáról azonban kiderült, hogy hamarosan megint újabb vizek felé evez.

 

A Celeb vagyok, ments ki innen! idén, 2017-ben újra indul az RTL képernyőjén. Eddig Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezénylése alatt folyt a show, ám idén Kiss Ramóna lesz az egyik műsorvezető. A X-Faktor hamarosan véget ér, de lehetséges, hogy Ramóna már nem fogja megvárni a műsor végét, mivel a dzsungelbe a vártnál hamarabb indulnak el a celebek.

Ezen kívül előfordulhat, hogy még egy valakitől búcsút kell mondanunk az X-Faktorban, ugyanis a celeb műsor másik házigazdája Puskás Peti lesz, aki így szintén nem tud majd részt venni a fináléban.

Felvetődött az a lehetőség is, hogy mivel Puskás Peti mentoráltja már nem vesz részt a műsorban, így ő hagyja el előbb az X-Faktort és kezdi el egyedül a Celeb vagyok, ments ki innen!-t, Ramóna pedig idő közben csatlakozik majd.

(life.hu)

Hirdetés

You may also like