Home Érdekes! Kiskorú zaklatásával vádolják Kevin Spaceyt

Kiskorú zaklatásával vádolják Kevin Spaceyt

by Judith

Az állunk is leesett a hírtől, amelyben arról értesültünk, hogy mivel vádolják a híres színészt, Kevin Spacey-t.

Ahogy azt már megírtuk, nemrég bombaként robbant a hír, mely szerint Kevin Spacey beismerte a szexuális irányultságát, és felvállalta, hogy homoszexuális. Az 58 éves férfi soha nem mesélt a magánéletéről, és a szexualitásával kapcsolatos pletykákat is mind elutasította, egészen mostanáig – olvashattuk a life.hu cikkében.

Már ez is elég megdöbbentő hír, de még ennél is durvább dolog került napvilágra a színésszel kapcsolatban, amely szerint a Star Trek sztárját, Anthony Rapp-et 14 éves korában zaklatta.

Spacey elmondása szerint ő ilyen esetre egyáltalán nem emlékszik. Nem történt meg a dolog. A most is vetített, Kártyavár című sorozata készítői azonban nem tudtak szemet hunyni a híresztelés felett és még aznap közölték a színésszel, hogy a hatodik évad forgatását már nem fogják elkezdeni vele.

A színész az előbújása során Twitter posztban leírta a Rapp üggyel kapcsolatos gondolatait és egyúttal elnézést is kért, ha valóban bármi olyat tett, amivel vádolják, ő mindenesetre ennek nem volt tudatában.

Hirdetés

You may also like