Home Érdekes! Kínos: ezért dobták ki Gáspár Győzőt egy kávézóból

Kínos: ezért dobták ki Gáspár Győzőt egy kávézóból

by Judith

Gáspár Bea kikelt magából, méltatlanul bántak a családtagjaival. Olyan dolog történt meg Gáspár Győzővel és Evelinnel, ami mellett nem nagyon lehet szó nélkül elmenni és Bea asszonynak pontosan ez a terve.

Minden indok nélkül kitessékelték Győzőt és lányukat egy salgótarjáni kávézóból. Bea úgy döntött, ezt nem fogja annyiban hagyni.

 

A minap Evelin és Győző bementek egy új, helyi kávézóba szétnézni egy kicsit. Semmi rossz szándék nem volt bennük, de aztán a tulaj azt mondta: kívül tágasabb.” – kezdte Gáspár Bea, aki sejti miért nem látták szívesen a családját.

Nem volt semmi előzmény, Győzőék senkit nem inzultáltak, úgyhogy nem tudok erre gombot varrni, de ha nekik nem kell az az ötezer forintos bevétel, amit ott hagytunk volna – mert jelenleg százezreket nem tudunk kifizetni, egy akármilyen joghurtos kávéra – akkor tudom őket sajnálni” – méltatlankodott az édesanya, aki maga fog a dolgok végére járni.

Ezt a sérelmünket úgy fogom érvényre juttatni, hogy én is beülök a helyre, próbáljanak engem kidobni. Azt biztos, hogy én nem leszek olyan kulturált, mint Győző és Evelin! Nekem csúnya szám van, és amit ott a tulaj kapna, azt nem köszönné meg, az biztos!“- olvashatjuk a ripost oldalán.

 

Hirdetés

You may also like