Home Érdekes! Kiakadt rá Erzsébet királynő! Meghan Markle elhagyja Angliát!

Kiakadt rá Erzsébet királynő! Meghan Markle elhagyja Angliát!

by Krisztina

Már ő sincs oda annyira érte, amióta kihúzta nála a gyufát.

Nemrég még arról szóltak a hírek, milyen jól kijön Meghan II. Erzsébettel, aki hálás neki, amiért az eddigi „fekete bárány” kisebbik unokáját jó útra térítette.

Meghan jött, látott és megszerették – legalábbis eddig így volt. S bár a világ imádja, egyre több fejfájást okoz királyi családjának.

Meghan looking a bit somber after @serenawilliams defeat. 😪

Meghan Markle (@hrhofsussex) által megosztott bejegyzés,

A National Enquirer egy palotai dolgozótól úgy tudja, a Királynő már be is hívatta magához audienciára az ifjú családtagot, hogy elbeszélgessen vele, mit és hogyan kell(ene) csinálnia – írja a femcafe. Kiemelte, a hercegné már nem egy valóságshow szereplője, hanem az egyik legnagyobb és legbefolyásosabb uralkodócsaládot képviseli.

#queenelizabeth

Dejan Rankovic (@dejan__rankovic_) által megosztott bejegyzés,

„Meghan viselkedésével az egész királyi protokollt sutba vágta, ami nem csak Harrynek, hanem az egész királyi családnak kínos. Ezért is kapta a királyi családban a háta mögött azt a nevet, hogy Meghan, a Pestis” – mesélte a palotai dolgozó, aki szerint több gond is van vele, a legrosszabb, hogy irreális vágyai vannak.

A királyi családban tradíció, hogy az új belépőt egy PR-es kíséri és látja el tanácsokkal. Azonban röviddel azután, hogy Londonba érkezett a hercegné, máris menesztette a korábbi PR-est, és senkit nem fogad el, akit a királyi család felajánl neki.

„Senki nem elég jó neki. A celebvilágból választana valakit, akinek az a legnagyobb érdeme, hogy együtt dolgozott Madonnával” – állítja a forrás, majd így folytatja: “Harry nagyon keményen dolgozott azon, hogy helyreállítsa renoméját, és a fiatal bulizós suhancból méltó uralkodó váljon. Meghan közember létére úgy viselkedik, mintha ő tenne szívességet azzal, hogy belépett ebbe a családba.”

Happy Sunday guys💕

Duke & Duchess of Sussex 🇬🇧🇺🇸 (@princeharrysofficial) által megosztott bejegyzés,


És most itt az újabb fejlemény, aminek akár köze is lehet Erzsébet királynő “fejmosásához”. Meghan rokonai és barátai az esküvő óta úgy érzik, elhanyagolja őket a volt színésznő. Amióta Harry felesége, a mobilszámát se tudják, így telefonon sem érik el. Épp ezért és talán Erzsébet királyné miatt is, Meghan eltávozást kért, hogy végre viszontlássa szeretteit és megnyugtassa őket. Meghan rövidesen elhagyja Angliát.

Hirdetés

You may also like