Home Érdekes! II. Világháború idejéből származó szerelmes levelet talált. Miután hazaért, olyan dolog történt, amitől kirázta a hideg!

II. Világháború idejéből származó szerelmes levelet talált. Miután hazaért, olyan dolog történt, amitől kirázta a hideg!

by Judith

Amikor az otthonunkat renováljuk, sosem tudhatjuk mire bukkanhatunk közben. A szivárgó csövektől kezdve a penészen át az azbesztig és a termesz okozta károkig bármi előfordulhat.

Kérdezz csak meg egy profi renoválót, azt fogja mondani, hogy minden ház tele van meglepetésekkel. Amikor Melissa Fahy lebontotta új otthon falait, olyan dolgot talált, ami még a legszakavatottabb lakásújítókat is meglepte volna.

 

Amikor Melissa és férje renoválták az otthonukat, Melissa egy borítékot talált ami a padlóburkolatba volt ékelődve. Anélkül, hogy sokéig gondolkozott volna, kinyitotta a levelet, kíváncsiságtól eltelve. Egy szerelmes levél volt, ami egy tengerentúlon szolgáló katonának volt címezve. A dátum 1945 volt.

Az időtől megsárgult levél annyi szeretetet és odaadást sugárzott, hogy egyértelmű volt, a küldője vágyott férj a biztonságos hazaérkezésére. Így hát nem tudva, hogy a katona hazajutott e élve vagy sem, Melissa intézkedett, hogy a levél eljusson jogos tulajdonosához. Belépett Facebook-ra és két személyt jelölt meg a bejegyzésében: Virginia és Rolf. E. Christoffersen-t – a levél címzettjét.

Két órával később az elképzelhetetlen bekövetkezett – Melissa választ kapott magától a katonától. Sikerült neki. A férfi most 96 éves, Californiában él, többezer km-re a háztól, amelyben a levelet találták.

Virginia 6 éve már, hogy elhunyt. Ez a levél a szerelmük emlékeztetője volt, amiben a hábor alatt és az után osztoztak, mindaddig, amíg Virginia el nem távozott.

Kérlek oszd meg ezt a történetet családoddal és barátaiddal.

Hirdetés

You may also like