Home Egyéb Így néznek ki egykori kedvenc szappanopera hőseink ma! Szinte rájuk sem ismerünk!

Így néznek ki egykori kedvenc szappanopera hőseink ma! Szinte rájuk sem ismerünk!

by Judith

A nyolcvanas években vette kezdetét a szappanopera őrület Magyarországon. A latin-amerikai sorozatok drámai történeteikkel és karakteres szereplőikkel a képernyők elé tapasztottak mondhatni minden korosztályt.

Sokan emlékszünk még rájuk és talán nem is felejtjük el soha, hiszen egykor trend volt őket nézni. Már már azonban senki nem tudja, hogy egykori kedvenceikkel mi történt, az elmúlt majdnem két évtizedben.

Nézzük csak sorra a legismertebb színésznőket:

1. Esmeralda, azaz Leticia Calderon

A híres szappanopera sorozatban Esmeraldát alakító színésznő élete sem zökkenőmentes. A sorozatban nyújtott alakításával több évre elkötelezett rajongókat szerzett a sorozatnak 137 részen keresztül, több, mint 30 országban. Leticia azóta is színésznőként keresi kenyerét. Sokáig úgy gondolták, hogy nem lehet gyermeke, de ma már két fiú boldog édesanyja. Egyik fia Down-kóros és idő közben kiderült, hogy autoimmun betegségben is szenved. Calderonék 2012-ben autóbalesetet szenvednek, de szerencsére az egész család jól van. A színésznő mélyen vallásos, és imára kérte fel rajongóit családjáért.

2. Paula és Paulina, azaz Gabriela Spanic

Gabriela Spanic, venezuelai születésű színésznő, aki minidig is a színpadra vágyot. Kezdetben a caracasi egyetemen tanult pszichológiát és drámát, eközben modell karrierje is beindult, amikor a Miss Venezuela szépségversenyen elérte a Miss Body címet. Minden idők lenézettebb telenovellájával a Paula és Paulnával lett népeszerű, amely egy elválasztott ikerpár mindkét tagját ő alakítja. Az érdekes, hogy az apai ágon horvát származású színésznőnek valóban van egy ikertestvére. 24 évesen lépett házasságra, majd 33 évesen megszületett kisfia, Gabriel de Jesús.

3. Vad angyal, azaz Natalia Oreiro

Az uruguay-i énekesnő és színésznő nemrég lett 40 éves. Gyerekkorától fogva a rivaldafényben tündökölt, ugyanis8 éves korától már forgatásokr járt és már 17 éves korában egyedül költözött Argentínába, nagyobb lehetőségek után kutatva. Előttünk a 2000-ben induló Vad angyal című sorozatban tűnt fel a tévék képernyőjén, emellett koncertet is adott már nálunk, amelyre a jegyek szinte azonnal elkeltek. Meglepő, de még a középiskolát sem fejezte be. Szívén viseli az állatok sorsát és ezért is vegetáriánus életmódot folytat. Jelenleg férjével és fiukkal Buenos Airesben élnek.

4. Rosalinda, azaz Ariadna Thalía Sodi Miranda

Számunkra az ezredforduló idején vált híressé Rosalindaként, majd Marimarként a most 46 éves színésznő. Színészi karriejre mellett énekesnőként is hírnévre tett szert. Állítása szerint sosem akart híres lenni, mindössze énekelni vágyott. Az egyik legkeresettebb latin-amerikai hírességként tartják számon. A hollywood-i híresséek sétányán még csillagot is kapott. A Rosalinda című sorozat meglepően hazájában nem, azonban világszerte nagy sikert aratott. A színésznő ma egy 10 éves kislány és egy 6 éves kisfiú boldog édesanyja. Nyilatkozata szerint, élete legnehezebb időszaka az volt, amikor második gyermekével való várandóssága alatt elveszítette édesanyját.

5. Ruth és Rachel, azaz Gloria Píres

A színésznő az 1993-ban megjelent Homok titkai c. sorozattal vált a magyar közönség számára híressé. Egy ikerpár két tagját is ő alakított, akik teljesen ellentétes személyiségek voltak. A magyar családok minden vasárnap lelkesen várták, mit hoz majd a következő epizód. A színésznő már gyerekkorában szerepet játszott és ez nem is meglepő, hiszen édesapja is színész, sőt Gloria egyik gyermeke, Cléo is a színészi pályára lépett. Jelenleg 54 éves és Rio de Janeiróban él férjével, gyermekeivel és unokáival. Imád táncolni, főzni és az állatok ügyéért harcolni.

6. Isaura, azaz Lucélia Santos

A Rabszolgasors c. brazil sorozat immár 40 éves, nálunk a 80-as évek közepén vált népszerűvé. A szappanoperák között elsőként jelent mag hazánkban és nagy rajongói tábort tudhatott magának. A szóbeszéd szerint Isaura felszabadítására még gyűjtést is szerveztek a lelkes rajongók. A ma 60 éves színésznőt sokáig azonosították a szende Isaura alakjával, ám mindenki meglepetésére 1982-ben ez abba is maradt, amikor Lucélia levetkőzött a Playboy-nak. Egy fia van, Pedro, aki szintén színész.

Hirdetés

You may also like