Home Érdekes! Így néz ki a lengyel nő, aki több tízezer dollárért csinált magából “tökéletes nőt”! Szerinted sikerült?

Így néz ki a lengyel nő, aki több tízezer dollárért csinált magából “tökéletes nőt”! Szerinted sikerült?

by Zsani

Természetesen rengeteg ember elégedetlen a testével vagy egy-egy testrészével, de képes lennél emiatt sebészkés alá feküdni?

 

Egy nagy népszerűségnek örvendő, az Instagramon 110 ezer követővel rendelkező lengyel modell szerint egy nőnek csak néhány tízezer dollárra van szüksége, ahhoz, hogy tökéletes nőt faraghassanak belőle.

A Lengyelországból származó Anella An, építészmérnökként, és részmunkaidőben modellként dolgozik. Nem rég Anella a Daily Mailnek beszélt arról, hogy 42.000 dollárt költött ajkainak, és melleinek megnagyobbítására.

Beszámolója szerint, a karcsú dereka természetes adottság.

A helyi tévé reggeli műsorában azt mondta, hogy: “Az életben vannak spontán dolgok, amelyeket előre nem tervezünk meg.”

“Néha az ember változásra vágyik, például egy új frizurára, én azonban azt szerettem volna, hogy más legyen az orrom.”

“Aztán tökéletes mellekre vágytam, de ez még csak a kezdet volt.”

Anelle egyedülálló megjelenéséről így fogalmazott: “Lehetséges, hogy mások szemében a kinézetem furcsa, de én mégis különleges megjelenésű vagyok.” Azonban ezt még hozzátette: “Az olyan emberekre figyelek fel, akik fel tudnak mutatni valamit, és képesek valami újat és különlegeset megalkotni.”

A lány állítása szerint, ő az első élő Barbie-baba Lengyelországban, de egy biztos: nem ő az első, aki kedvenc figurájának bőrébe szeretett volna bújni.

Bizonyára hallottál már Rodrigo Alves-ről, aki Ken-baba másolataként él, és körülbelül 500.000 dollárt költött arra, hogy így nézhessen ki.

A férfi már több plasztikai műtéten vett részt: orrnagyobbításon, mellnagyobbításon, hajátültetésen és botoxxal töltette fel arcát.

A brazil származású fiatalember megtehette mindezt, mert nagyszüleitől tetemes mennyiségű vagyont örökölt, ennek köszönhetően pedig olyanra alakíttathatta magát, amilyenre csak akarta.

Rodrigo egy lapnak azt nyilatkozta, hogy végre sikerült elérnie azt a testet, amelyről mindig is álmodott, és szerinte valamilyen szinten ellent tud állni az öregedésnek, hiszen ezzel az a célja, hogy mindig fiatal maradhasson. Elmondása szerint sok kritikát kap kinézete miatt, de őt ez nem különösebben érdekli, mert ő elégedett ezzel a testtel, ami számára a legfontosabb dolog.

Hirdetés

You may also like