Home Érdekes! Hujber Ferenc felesége bíróságra ment: Cynthia nem tudja megemészteni, hogy férje bántalmazta!

Hujber Ferenc felesége bíróságra ment: Cynthia nem tudja megemészteni, hogy férje bántalmazta!

by Krisztina

Mi történhetett a házaspár között, hogy Cynthia ennyire szeretné bíróságra vinni, és ott is végérvényesen lezárni az ügyet?

A Szentendrei Járásbíróság elé Cynthia egyedül érkezett meg péntek reggel, aki elég elszántnak tűnt.

Az asszony magánvádas eljárásban feljelentette férjét, Hujber Ferencet könnyű testi sértés vétsége miatt, a legelső meghallgatás az üggyel kapcsolatban pedig most volt.

Hujber nem volt jelen a tárgyaláson, hiszen néhány hete a kanadai Vancouverbe költözött. Az ügyvédjét sem küldte el maga helyett, egyáltalán nem képviseltette magát a tárgyaláson. Igaz, a feljelentettnek hivatalosan nem is kellett részt vennie a békéltetőn.

Cynthia azonban dönthetett: ha elmegy a bíróságra, akkor folytatódik az eljárás, ha távol marad, akkor megszüntetik az ügyet.A feleség azonban úgy tűnik, elszánt, nem hátrál meg a jogi procedúra folytatása elől.

Cynthia nyugodtan lépett be a bíróság épületébe, higgadtan viselkedett, nyilatkozni azonban nem kívánt. Egyedül érkezett, nem kísérte sem ügyvéd, sem hozzátartozó.

Blikk értesülései szerint Hujber felesége korábban egyszer már beadta a válókeresetet, ám akkor valamilyen okból elakadt a folyamat, ám a közelmúltban újra benyújtotta a dokumentumokat. Úgy tűnik, 13 év után szeretné lezárni a színésszel közös életét, néhány hónapja már külön is élnek.

A sértett fél hiába tett feljelentést férje ellen, nem akar konfliktust, mind­össze azt szeretné megelőzni, hogy újra megismétlődjenek a jelenetek. Hujber Ferenc az üggyel kapcsolatban röviden üzent a Blikknek, mind­össze annyit árult el, hogy béke van otthon. – írja a ripost.hu

Hirdetés

You may also like