Home Érdekes! Nagyon vad: Hódi Pamela melltartóban pózol

Nagyon vad: Hódi Pamela melltartóban pózol

by Krisztina

Észbontóan fest hófehér melltartójában a csinos modell: Hódi Pamela nem volt szégyenlős, bátran mutatta meg, mit visel a ruhái alatt!

Mint azt a Blikk is megírta, jelenleg forgatják a TV2 Ázsia Expressz című műsorának második évadát, méghozzá Srí Lankán. A műsor fődíjáért Hódi Pamela is versenybe szállt, és bár a forgatás alatt nem kezelheti az Instagram-oldalát, a rajongók mégis megtudhatták, mit visel Hódi Pamela a ruhái alatt.

„Pamelától nem megszokott posztot láthattok most, mivel megmutatja, mit visel a ruhái alatt. Az Agio Milano fehérneműt nemrég fedezte fel, és aki még Nála is jobban odáig volt érte, az Bence” – olvasható a bejegyzésben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sziasztok! Pamelától nem megszokott posztot láthattok most, mivel megmutatja, hogy mit visel a ruhái alatt🤭 Az #agiomilano fehérneműt nemrég fedezte fel és aki még Nála is jobban odáig volt érte az Bence😅 Dobjatok egy like -ot, ha szeretitek a csini fehérneműket🥰 @konkurenciafehernemuhalozat – Hella #hirdetes #konkurenciafehernemu #agiomilano #fehernemu #lingerie #lingeriefoto #sexylingerie #tryit

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés

You may also like