Home Érdekes! Hódi Pamela elszólta magát, ez a helyzet vele párkapcsolat téren!

Hódi Pamela elszólta magát, ez a helyzet vele párkapcsolat téren!

by Judith

Hódi Pamela és Berki Krisztián már épp az esküvő előtt álltak, amikor hosszas tervezés után mégis lemondták, sőt nem csak az esküvő maradt el, hanem a pár végérvényese külön is vált. Szerencsére mindez békességben és szeretetben történt. Kislányukat, Natasa Zselykét azóta is közösen nevelik.

 

Pameláról nemrégiben igazán dögös fotósorozat is készült, amelyben alig néhány darab takarja testét. Ugyan legtöbben dicsérték külsejét, voltak, akik megbotránkoztak, hogy édesanya létére közszemlére teszi bájait.

 

Pamela őszintén reagált:

Azt gondolom, hogy azért, mert anyuka vagyok, még nem vagyok apáca. Én nem feltétlenül csak az az anyuka vagyok, aki otthon melegítőben főz. Egy nőnek szerintem igenis kell, hogy legyen egy olyan kisugárzása, amitől vonzóvá válik. Ehhez jót tehet az, ha három-négy évente készül egy ilyen fotósorozat róla, amitől igazán nőnek érezheti magát. Nagyon jó érzés, amikor egy profi sminkes, fodrász kihozza a nőből a legjobb formáját

 

Nem meglepő, hogy Berkivel való szkítása ót többen is próbálkoztak a gyönyörű Pamelánál, aki érthetően nem aggódik amiatt, hogy egyedül fog maradni:

Nagyon sokan bejelölnek és üzeneteket is küldenek, ami jól­esik. Sodródom az árral, semmi jónak nem vagyok az elrontója.”

(blikkruzs.blikk.hu)

Hirdetés

You may also like