Home Érdekes! Gyönyörű menyasszony volt Liptai Claudia! “Minden képzeletemet felülmúlta az, ami szombaton történt” (fotó)

Gyönyörű menyasszony volt Liptai Claudia! “Minden képzeletemet felülmúlta az, ami szombaton történt” (fotó)

by Krisztina

Végre kiderültek az eddig titkolt részletek.

Múlt szombaton kimondta egymásnak az igent Liptai Claudia és Pataki Ádám. Bár már sok részletet lehetett tudni előre az esküvőről, ami akkor történt, eddig nagy titok övezte. Eddig.

A szépséges műsorvezető a Story magazinak mesélt arról, milyen volt az esküvője, kik voltak a vendégek.

„Mindegy, hogy az ember milyen körítést ad az esküvőjének, ha nem érzi a vendégekből áradó szeretetet. Márpedig én azt éreztem, hogy azok, akik ott voltak, mindannyian nagyon szeretnek minket – kezdi Claudia, aki csodálatosan festett, az alakjára simuló, vállait szabadon hagyó, hosszú fehér esküvői ruhájában.

Clau elárulta, hogy szinte napra pontosan három évvel ezelőtt ismerkedett meg Pataki Ádámmal egy vidéki fagyiversenyen, és bizony, szerelem volt első látásra. Már a hazavezető út után sejtették: közük lesz egymáshoz… Ezután már viszonylag gyorsan pörögtek az események, másfél évvel később megszületett kisfiuk Marci, majd most az esküvő.

Szerencsére a szombat délelőtti ítéletidő délutánra elvonult, és hétágra sütött a nap, mégsem akartak kockáztatni, az eredeti helyszíntől nem messze, egy tetővel fedett, de a négy oldalán nyitott építményben rendezték meg az esküvőt. Mivel törvény előtt már férjként és feleségként érkezett az ifjú pár, ezért a családtagok és vendégek előtt ezúttal nem egy pap, nem is egy anyakönyvvezető adta össze, hanem Simicz Sándor, aki több tévés produkció hangulatfelelőse.

Claudia a Csillagok háborúja zenéjére indult el Ádám felé, a négy koszorúslány grafitszürke, hosszú ruhában hintette előtt a rózsaszirmokat.

A ceremóniamester később is a Star Warsból idézett fordulatokkal mondta el a köszöntőket, majd felkérte a párt, hogy mondják el szerelmi vallomásukat. Ádámén nemcsak Claudia kezdett könnyezni, hanem a násznép is, olyan megható és szívhezszóló volt, amit nehéz volt sírás nélkül megállni.

Majd Claudia következett, aki dalban vallott szerelmet.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hirdetés

You may also like