Home Érdekes! Gáspár Győző levele Orbán Viktorhoz

Gáspár Győző levele Orbán Viktorhoz

by Zsani

Az utóbbi időben Gáspár Győzőtől hangos a sajtó, pontosabban a bírósági ügyével foglalkozik jelenleg mindenki.

Szinte az összes magyar közjogi méltósághoz elküldi levelét Gáspár Győző, hogy tisztázza magát az adóhatóság vádja alól, és jogi segítséget kérjen.

Sosem tett még ilyet, de úgy gondolta, most mégis egy „szívhez szóló levélben” kér segítséget az ország vezetőitől adócsalási ügyében Gáspár Győző. A levelet Orbán Viktor, Áder János, Trócsányi László, Polt Péter és Pintér Sándor kapja meg. Győzike állítása szerint nem segítséget hanem megértést kér, és hogy illesse meg őt is az ártatlanság vélelme.

„Minket teljesen padlóra tettek, és a következő az lesz, hogy engem lelőnek” – mondta a Blikknek Győzike. A showman ellen folyó eljárás lassan a munkáját is ellehetetleníti. „Októberig majdnem tele volt a naptáram koncertekkel, de szinte mindet visszamondták, mert a bűnözőt látják bennem. Most akkor miből éljek? Nekem ez a munkám, ez tesz boldoggá, de lassan már senkinek sem kellek” – vallotta be Gáspár Győző.

Gáspár Győző továbbra is biztos a maga igazában, és kész akár az Emberi Jogok Európai Bíróságáig is elmenni hogy kártérítést harcoljon ki családja részére. -írja az nlcafe.hu

Hirdetés

You may also like