Home Érdekes! Gáspár Bea nagy vallomása, amitől mindenki ledöbbent: Győző nem tudta teherbe ejteni, Virág nem…

Gáspár Bea nagy vallomása, amitől mindenki ledöbbent: Győző nem tudta teherbe ejteni, Virág nem…

by Krisztina

Győző a fogyókúrás tablettái miatt természetes úton nem tudta teherbe ejteni másodjára Beát, ezért választották a beültetést.

Őszintén mesélt a gyermekvállalásról a Szülőszoba legújabb részében Gáspár Bea. A nemrégiben szakácskönyvével berobbanó háziasszony elárulta, Evelin születése után pár évvel a rokonok gyermekeit látva újra elfogta a vágy: kisbabát szeretne. Azonban hiába próbálkoztak, nem akart összejönni az újabb Gáspár-csemete, ezért orvoshoz fordultak, aki megállapította, klasszikus értelemben nem fog működni a fogantatás.

“Virág 2002-ben született, akkor már 28 éves voltam és ő 2001-ben fogant, de ő már mesterséges úton, mert a Győzőnek a sok hülye fogyókúrás szerei már nem tették azt lehetővé, hogy természetes úton megint teherbe essek. Annak idején ez még ciki volt, hogy úristen, nem lehet már rendesen gyerekük, meg ha nem lehet, már ne is legyen, de ebbe én nem nyugodtam bele.

De nem volt gond, mert az első inszemináció sikerült” – idézte a 24.hu Bea Kandász Andinak intézett szavait. Mint kiderült, igazából fiút szerettek volna Győzővel másodiknak, sőt, nem is egy gyermeket hordott először a szíve alatt, hanem kettőt, de egy otthoni baleset következtében csak Virág látta meg a napvilágot.

“Az inszemináció után volt egy ultrahang, olyan négyhetes lehettem és akkor még ikrek voltak. Aztán volt egy nagytakarítás, ahol leestem a létráról a konyhaasztalra. Akkor bevéreztem és onnantól fogva megmaradt egy. De az Isten is így akarta. Olyan típusúból, mint a kisebb lányom egy is bőven elég” – mesélte a Konyhafőnök VIP egykori nyertese, aki szerint Virággal mindketten nagyon akaratos, heves emberek.

Forrás

Hirdetés

You may also like