Home Érdekes! Gáspár Bea elárulta, mennyi kamu volt a realityjükben

Gáspár Bea elárulta, mennyi kamu volt a realityjükben

by Krisztina

Gáspár Bea lerántotta a leplet a Győzike showban és az Édes Életben látottakkal kapcsolatban.

Győzike felesége volt a Jakupcsek plusz egyik vendége a minap, ahol arról beszélt, hogy a Győzike showban és az Édes Életbenlátottak ellenére, egyáltalán nem balhés család az övék.

“Győző egy olyan típusú ember, hogy ő nagyon tudja magát produkálni a kamera előtt. Nálunk azért volt annyi konfliktus, mert amikor forgott a kamera direkt tudta, hogy én mire ugrok. Én szó szerint leszartam, hogy ott van valaki egy kamerával. Az emberek azt hitték, hogy én non-stop, 24-ben ordítok, pedig nem. A hétköznapokban mi elvagyunk, normál családi életünk van. Sokszor volt olyan, hogy vége a snittnek, megvolt a sztori és Győző mondta, hogy „de én csak vicceltem, elmennek, majd megbeszéljük, így működött.” – mondta Győzike felesége Jakupcsek Gabriellának.

“Voltak próbálkozásaink nekünk is forgatókönyvírókkal. Eleinte csak simán forgattunk, de aztán unalmassá vált és kellett a műsor. Nem is tudom hány forgatókönyvírót emésztettünk meg, szerintem nincs olyan operatőr és forgatókönyvíró, aki ne járt volna nálunk.” – mondta Bea asszony.

Gáspár Bea beszélt arról is, hogy volt olyan sztori, ami már neki is sok volt.

“Jött egy olyan forgatókönyvíró, aki azt találta ki, szó szerint: a kertben megjelenik fehér lovon egy udvarló, vörös rózsával a kezében és Beát kikéri. Mi van? Hát ezt biztos nem. Aztán inkább Győző talált ki dolgokat, ami kicsit a mi életünk is, de mégis föl van turbózva annyira, hogy képernyőképes legyen.” – mondta Bea asszony, aki hozzátette, hogy akkoriban Virág fölülírta a műsort, ennek levét most isszák meg.

Hirdetés

You may also like