Home Érdekes! Fia meghalt autóbalesetben, de a szívét felajánlották másnak. Így reagált a nő, amikor újra hallotta fia szívének dobbanását!

Fia meghalt autóbalesetben, de a szívét felajánlották másnak. Így reagált a nő, amikor újra hallotta fia szívének dobbanását!

by Judith

Belegondolni is rossz, hogy milyen lehet szülőként elveszíteni egy gyermeket. Tragikus, de az észak-kaliforniai Anna Lewis egy szörnyű autóbaleset miatt veszítette el fiát, Greg Ricks-t.

Greg szerveit eladományozták és Anna mosolygott, amikor meghallotta fia szívét tovább dobogni annak a férfinek a mellkasában, akit megmentett.

Greg 2016-ban hunyt el, autó-balesetben, amikor lesodródott az útról és egy hatalmas fába ütközött. A 31 éves férfi a Halifax szállítmányozási osztályán dolgozott és három fiút hagyta maga után.

„Amikor megkérdeztek, az első reakcióm az volt, hogy nem. Egyszerűen furcsán éreztem magam. Aztán hirtelen arra gondoltam, hogy nem hagyhatom, hogy a fiam csak így elmúljon. Nem tudnék úgy élni. Tudtam, hogy Gregnek hatalmas, gyönyörű szíve van és akartam, hogy tovább dobogjon”- mondta egy interjúban.

Véletlen egybeesés, hogy a férfit, akit Greg megmentett, szintén Gregnek hívják és nagyon nagy szüksége volt a szívátültetésre. A férfinek szívrohama volt hónapokkal azelőtt és egy nyitott szívműtéten ment keresztül. Sajnos az állapota súlyos volt. Azon a napon, amikor Anna fiának szerveit kivették, Greg bement a sebészetre, hogy elvégezzék a transzplantációt, így végre újra teljes életet élhet, anélkül, hogy az egészsége miatt kellene aggódnia.

Anna és Greg felvették egymással a kapcsolatot a műtét után. Anna szeretett volna találkozni Greg-gel és családjával. Levelet írt Greg-nek és mesélt neki a fiáról.

„Szívszorító és izgalmas volt”- mondta Greg felesége. „Amikor a férjem a transzplantációs listára került, tudtuk, hogy ezért valakinek az életét kell adnia, hogy ő élhessen. Keserédes.”

Amikor találkoztak, Anna kapott egy sztetoszkópot, így tényleg újra hallhatta fia szívét dobogni.

Amikor Greg szívét hallgatja, nagyon elérzékenyül, ugyanakkor mosolyog is, tudván, hogy a fia ily módon tovább él. Anna könnyekben tör ki és halkan mondja „Köszönöm!”

Kérlek oszd meg családoddal és barátaiddal.

Hirdetés

You may also like