Home Érdekes! Fia halálát követően 6 évvel fű kezd nőni a sír körül. Amikor az anyja rájön miért, teljesen ledöbben!

Fia halálát követően 6 évvel fű kezd nőni a sír körül. Amikor az anyja rájön miért, teljesen ledöbben!

by Zsani

Joseph Antony Villasenor 2010 augusztusában autóbalesetben hunyt el. Mindössze 36 éves volt.

Családját nagyon megviselte ez. Rendszeresen jártak ki a sírhoz, hogy megemlékezzenek rá. Egyik nap azonban észrevették, hogy a sírhely körül a fű egyre zöldebb lesz. Annak ellenére, hogy a temetőben sok helyen a szárazságtól sárga lett a fű, Joseph sírja körül szép zöld volt.

Ennek oka pedig nagyon szép.

De ahhoz, hogy ezt megértsük, el kell meséljem a 85 éves Jake Reissig és szeretett felesége Liz történetét.

Liz 2014-ben hunyt el 65 év házasság után. Nagyon boldogan éltek, Jake még a halála után is nagyon sok figyelmet szentelt feleségének. Minden nap kiment a temetőbe hogy meglocsolja a füvet a sír körül ezért Liz sírja körül a fű zöldebb, mint a többi sír körül.

Egyik nap Jake ismét a temetőben volt, amikor egy nőt látott sírni az egyik közeli sír mellett. Jake odament hozzá, elkezdtek beszélgetni és a hölgy elmesélte, hogy a testvére Joseph sírjához jött ki.

Joseph 16 évig szolgált katonaként és 2010 augusztusában hunyt el.

A beszélgetés után a hölgy hazament, Jake pedig visszament felesége sírjához füvet locsolni. Joseph történetét nem tudta azonban kiverni a fejéből és elkezdte az ő sírja körül is gondozni a füvet.

Néhány héttel később Joseph szülei jöttek ki a temetőbe, hogy meglátogassák a sírt. Nagyon meglepődtek, mikor meglátták, hogy a fű a sír körül zöldebb, mint máshol.

A sír azonnal feltűnt a temetőben, mintha meg lenne világítva. Azt hitték, hogy talán csoda történt és egy angyal műve az egész, aki Josephet őrzi. De aztán rájöttek, hogy ez az angyal igazából Jake volt.

Nagyon meghatódtak és megölelték őt.

Ha valaha a Texas államban lévő Garden Park temetőben jár és két sírt lát, amely mellett feltűnően zöld a fű, tudni fogja miért.

Nagyon megható ez a történet, hogy Jake ennyire kedvesen gondoskodik a felesége sírja melletti ismeretlen ember sírjáról. Több ilyen emberre van szükségünk!

Forrás

Hirdetés

You may also like