Home Divat Férje ruháit viselte 10 napon át. Minden kollégája arra volt kíváncsi hol vásárolt!

Férje ruháit viselte 10 napon át. Minden kollégája arra volt kíváncsi hol vásárolt!

by Judith

Minden nő szereti a párja ruháit viselni otthon, így burkolva maga köré a szeretett férfi melegét, ami emellett nagyon kellemes és kényelmes viselet is.

Kiderítettük, vajon a hölgyek utcai viseletként is tudják e hordani a férfiruhákat úgy, hogy egyúttal trendik is maradnak. Ebben Rufina volt segítségünkre, aki 10 napon keresztül férje ruháiban járt dolgozni.

 

Első nap

A nyilvánvalóan több számmal nagyobb nadrágot is lehet csajosan hordani, ha egy övvel rögzítjük csípőnél. Főleg, ha magassarkúval és alak kiemelő toppal viseljük.

Második nap

Tudtad, hogy egy pulcsi nem csak nadrággal, de szoknyával is jól mutat? Én sem.

Harmadik nap

A férjem szekrényében volt egy farmering, amit már nagyon régen nem hordott. Megkockáztattam, hogy felveszem egy ceruzaszoknyával. Meglepően dögös lett az eredmény.

Negyedik nap

Egy nehéz nap után a kollégáimmal eldöntöttük, hogy kimozdulunk. Úgy döntöttem, hogy valami menő darabot veszek fel. Ezt a khaki inget csípőnél kötöttem meg és egy napszemcsivel feldobva igazán vonzónak éreztem magam.

Ötödik nap

A ballonkabát szintén egy olyan darab, ami mindkét nemnek jól áll. A férjem kabátjának karja jóval hosszabb az enyémnél , de nem ügy. Egyszerűen feltűrtem és kész.

Hatodik nap

A csíkos felső nem csak a matrózokkal hozható összefüggésbe, hanem a francia csajos viselettel is.

Hetedik nap

Sose bánd, ha a pulóver kissé nagyobb méretű – csak még trendibbé teszi az összeállításodat. Ugyanakkor a férfipulcsik sokkal kényelmesebbek és melegebbek. Tökéletes őszi viselet.

Nyolcadik nap

Semmi komoly megbeszélés aznap, így úgy döntöttem, hogy megint kényelmesen öltözöm. Egy kasmírpulcsit és egy férfi farmert választottam. Sehol nem szűk, rettentő kényelmes!

Kilencedik nap

A zakó egy sokoldalú öltözet. Bármilyen alkalomra megfelel. Kombinálva pasi nadrággal és magassarkúval verhetetlen. Lezseren elegáns.

Tizedik nap

Utolsó nap. Megakadt a szemem a férjem egy ősrégi fehér ingén. Nagyon nagynak tűnt, de az ujjait feltűrve és betűrve egy csinos ceruzaszoknyába nagyon elegáns lett az eredmény.

Hirdetés

You may also like