Home Érdekes! Ezért lett Erdély a világ legszebb helye! Ezek a képek bizonyítják ezt!

Ezért lett Erdély a világ legszebb helye! Ezek a képek bizonyítják ezt!

by Krisztina

Erdély a szomszédunkban található, Romániában, azonban mégis olyan kevesen ismerik, pedig gyönyörű tájai és természeti csodái az egész világon ismertek, olyannyira, hogy a világ legszebb helyeként tartják számon.

A képen a Bigéri-vízesés látható. A világ egyik legkülönlegesebb vízeséseként tartják számon, még pedig azért, mert a sziklákon lévő mohaszőnyeg szinte beleolvad a vízsugarakba.

A Tordai-hegység szintén Románia egyik természeti csodája. Kb. 2 km hosszan húzódik a 250-300 méter magas sziklafalak között.

A Fogarasi-havasok Erdély egyik vadregényes tája. Hegyi tavak, vízesések, valamint félelmetesen kanyargó szerpentinek fokozzák a táj szépségét.

A Keleti-Kárpátok szurdokvölgye a Békás-szoros, ami 200-300 méter magas és lélegzetelállító látványt nyújt az oda látogatóknak.

A Gyilkos-tó Hargitában található, Erdély egyik legszebb természeti csodája, hanem az egyik leglátogatottabb turistalátványosság is.

A Szent Anna-tó az egyik legkedveltebb úti célok közé tartozik, sokan úgy gondolják, hogy egyszer itt még akár vulkán is kitörhet.

Hirdetés

You may also like