Home Divat Ezek az idei nyár legdivatosabb frizurái! Neked melyik lesz a kedvenced?

Ezek az idei nyár legdivatosabb frizurái! Neked melyik lesz a kedvenced?

by Zsani

Szeretnéd megváltoztatni frizurádat, és a hosszút rövidebbre cserélni? Összegyűjtöttünk néhány remek fazonú frizurát, amelyekből kedvedre válogathatsz!

Az alábbi frizurák egytől-egyig praktikusságuk mellett nőiesek és stílusosak. Nem kell órákat tölteni a beállításukkal, tehát a modern hölgyeknek ezen fazonok közül érdemes választani.

Bob fazon:

Tévedsz, ha azt hiszed, hogy ez a frizura már rég kiment a divatból! Ez a fazon mindenkinek jól áll kortól és évszaktól függetlenül. Ezen frizura hosszát bátran megválaszthatjuk magunk, aszerint, hogy éppen a hosszabbat vagy a rövidebbet preferáljuk. Nem kell különösebben sok időt eltölteni vele, hiszen a levágás és kialakítás után szépen megtartja a formáját.

Hosszú bob fazon:

A hosszú bob, vagy long bob a klasszikus bob fazon hosszabb változata. Talán a variációk közül ez örvend a legnagyobb népszerűségnek. Ez a frizura kiemeli a viselő hölgy nőiességét és szépségét. Az egyik legjobban variálható frizura, kivétel nélkül mindenkinek jól áll! Göndöríthetjük, vasalhatjuk semmi nem szab határt a hajformázásnak. Nagyon univerzális és praktikus frizura, amelyet a hosszának köszönhet ez a fazon. Lehet lezser, vagy borzas hatású de a megjelenése minden tekintetben stílusosan elegáns.

Kare fazon:

Ez a fazon is minden hölgyhöz illeszkedik, kortól és arcformától függetlenül. Kihangsúlyozni hivatott a nőiességet és bájosságot. Ha fel szeretnénk dobni ezt a frizurát, akkor válasszuk az aszimmetrikus formát, hiszen még stílusosabb lesz tőle hajviseletünk.

Moderáltan rövid fazon:

Ez a fazon azoknak a hölgyeknek a legmegfelelőbb választás, akik nem rendelkeznek túl sűrű hajjal. Ez egy univerzális forma, többek között kiemeli az arc szépségét és stílusos megjelenést biztosít. Nem utolsó sorban pedig, még a ráncokról is máshová irányítja a tekintetet.

Rövidre nyírt fazon:

Elsőre talán nem a legvonzóbb választás egy újítani vágyó hölgy számára, de extravagáns megjelenése ellenére nagyon praktikus, és fiatalító hatású ez a frizura. Teljesen kiemeli az arc karakterét. Azoknak kiváló választás, akik nem szeretnek bíbelődni frizurájukkal. Ha romantikusabb hatást szeretne elérni, válassza szét a tincseket.

Pixie fazon:

Ezt a fazont meghatározó jellemzők a tincsek változatos hossza és a fülek és a tarkó láthatóvá tétele.  A játékosan kilógó, elálló fürtök sajátos megjelenéssel ruházzák fel ezt a frizurát. Azoknak ajánlott, akik vékonyszálú hajjal rendelkeznek, hiszen éppen ezzel lehet kihangsúlyozni a stílus könnyedségét. 

Hirdetés

You may also like