Home Érdekes! Ez a férfi minden vasárnap sírkövek fölé hajol, és elkezd lázasan dolgozni. Az egész világot bejárta munkája…

Ez a férfi minden vasárnap sírkövek fölé hajol, és elkezd lázasan dolgozni. Az egész világot bejárta munkája…

by Zsani

Andrew Lumish egy floridai takarítóvállalat tulajdonosa, aki hétköznapjait más emberek lakásának kitakarításával tölti, azonban vasárnaponként a helyi temetőben tartózkodik, ahol háborús veteránok sírköveit tisztítja meg, így róva le előttük a tiszteletét.

 

Az egykor Amerikát védő férfiak és nők síremlékét Andrew egy különös keverékkel teszi ragyogóvá, így amikor a családtagok felkeresik elhunyt szeretteik sírját, a kis táblák mindig makulátlanul fogadják őket.

A férfi eddig mintegy 300 sírkövet tisztított meg a moháktól, gombáktól, és az “ilyen volt, ilyen lett” képeket a “The Good Cemetarian” Facebook adatlapra tölti fel. Andrew ezzel az önzetlen munkájával azon veteránok emlékének megőrzését is segíti, akiknek már nem élnek a rokonaik, így a sírkövük gondozás nélkül a múlt enyészetévé válnak.

Az alábbi videóban lehet megnézni a férfit, amint számára ismeretlen katonák sírjait gondozza, renoválja, takarítja, mindezt teljesen önzetlenül.

Forrás

Hirdetés

You may also like