Home Érdekes! Ez a japán fiú olyan képeket készít ceruzával, hogy leesik az állad! Mi alig hittünk a szemünknek!

Ez a japán fiú olyan képeket készít ceruzával, hogy leesik az állad! Mi alig hittünk a szemünknek!

by Judith

Művészi képességekkel megáldott tehetségekből nincs hiány. Az internek számos pozitív hozadékai közé tartozik az is, hogy ezeket a művészeket és lenyűgöző alkotásaikat ma már mi is könnyű szerrel nyomon követhetjük.

 

Olyan tehetségekről és elképesztő művekről, amikről lehet, hogy soha nem szereztünk volna tudomást, ma a világháló és az információ elképesztően sebes áramlásával szerencsére mi is értesülhetünk és ámuldozhatunk.

Valóban olyan dolgok kerülnek néha a szemünk elé, amiről alig lehet elhinni, hogy pusztán emberi kéz alkotta és mégis! Amellett, hogy leesik az állunk, egyben gyönyör teli érzés is elfog, hogy milyen csodálatos teremtmény az ember és mi mindenre képes. A lehetőségek száma mondhatni végtelen.

Első ránézésre, de talán még a másodikra sem tudod megmondani, hogy ez a kép most fotó vagy sem. Lényegében fel sem merül benned, hogy nem az. Márpedig ezek a képek ceruza rajzok!

 

A 22 éves japán fiatalember, Kohei Ohmori Okayama-ból való és tagadhatatlan, hogy csodás tehetséggel van megáldva. A fiatal művész egy rajzával átlagban 200 órát, azaz összességében nagyjából 8 napot tölt.

 

大森 浩平 – Kohei Ohmori (@kohei6620) által megosztott bejegyzés,

Annyira elmerül a részletekben az alkotói munka során, olyan precízen odafigyel mindenre, hogy szinte lehetetlenné teszi számunkra, hogy arra következtessünk, ezek nem jól beállított, minőségi fényképek.

Nem meglepő, hogy rengeteg követője akad a közösségi oldalakon, ahol mindannyian elismerően nyilatkoznak a munkáiról.

 

Hirdetés

You may also like