Home Érdekes! Érkezik 2018 legjobban várt filmje! Itt nézheted meg a Mamma Mia 2 előzetesét!

Érkezik 2018 legjobban várt filmje! Itt nézheted meg a Mamma Mia 2 előzetesét!

by Krisztina

A fülbemászó ABBA slágerek, egy újabb romantikus történet ismét folytatódik a Mamma Mia 2 című musicalben,amit a magyar mozikban július 19-én láthatnak majd a rajongók.

 

Az előző rész ismert arcai – Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan és Amanda Seyfried mellett Andy Garcia és a popdíva, Cher is látható lesz majd a várva-várt folytatásban.

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (eredeti címén Mamma Mia! Here We Go Again) forgatásával már végeztek, már csak az utómunkálatok zajlanak.

Pontosan 10 év telt el az első rész óta, így a Mamma Mia rajongók számára ez a hír egy igazán nagyszerű dolog. Ebben az új részben  két párhuzamos idősíkban zajlanak az események: a jelenben, amikor a Sophiet alakító Amanda Seyfried első gyermekét várja, és a múltban, pontosabban a ’70-es években, amikor Donna, Sophie édesanyja nagyjából annyi idős volt, mint most a kislánya.

Meryl Streep fiatal mása Lily James, akit az előző filmből ismert színészek ifjú változatai vesznek körül. Cher pedig Donna édesanyját alakítja. Azt még nem tudni, Meryl Streep mekkora szerepet vállal ebben a részben, hisz az előzetesben is csak múltidőben beszélnek róla, és a plakátfotóról is hiányzik. Egy dolog viszont biztos: remek 2.5 óra elébe nézünk, ami tele lesz meglepetésekkel!

A hivatalos magyar előzetest itt tekintheted meg!

Hirdetés

You may also like