Home Érdekes! Ennyi volt: Pontosan látszik már, mikor ér véget a vénasszonyok nyara

Ennyi volt: Pontosan látszik már, mikor ér véget a vénasszonyok nyara

by Krisztina

Fájdalmas lesz a váltás

Kedden a Dunától keletre folytatódik a napos idő, a Dunántúlon viszont felhősebb lesz felettünk az ég, nyugaton, északnyugaton néhol az eső is csepereghet. Az ország középső harmadán és északnyugaton helyenként megélénkülhet a délkeleti szél. Napközben 19-25 fok között alakul a hőmérséklet. Frontmentes lesz idő.

Szerdán nyugaton felhős időre számíthatunk, kezdetben helyenként kisebb eső sem kizárt, máshol viszont naposabb időre van kilátás kevesebb felhővel, többórás napsütéssel. Helyenként élénk lehet a délkeleti szél. A friss hajnalt követően délután 20-25 fokot mérhetünk. Csütörtökön a Dunántúlon és északon lehet több felhő az égen, máshol túlnyomóan napos időre készülhetünk. Csapadék nem valószínű. Nem lesz jelentős a légmozgás. A legmagasabb hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul.

Pénteken is sokat fog sütni a nap, de néhol egy-egy gyenge, rövid ideig tartó zápor kis eséllyel kialakulhat. Napközben 19-24 fokot mérhetünk. Szombaton egy hidegfront érkezhet feltámadó északi-északnyugati széllel, viszont számottevő csapadék nélkül. Pár fokkal mérséklődik a nappali felmelegedés is, és ez a tendencia vasárnap is folytatódik. Keddre pedig már az eső, és a jelentős lehűlés is ideér 10-11 fokos maximum hőmérséklettel.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hirdetés

You may also like