Home Érdekes! Emlékszel még erre a több, mint 400 kilós nőre? Sokkot kapsz, ha meglátod hogy néz ki most!

Emlékszel még erre a több, mint 400 kilós nőre? Sokkot kapsz, ha meglátod hogy néz ki most!

by Brigitta

Sajnos a túlsúly és az elhízás a modern társadalom egyik legnagyobb problémája. Nevezetesen aki több kalóriát fogyaszt mint amire a szervezetnek szüksége van az könnyen el tud hízni.

Inspiráló történet

Mayra Rosales gúnynevét akkor kapta, amikor 2008-ban – állítása szerint – agyonnyomta 2 éves unokaöccsét. Az ügy végül tisztázódott, Mayrát felmentették, a tragédia után azonban változtatnia kellett addigi életmódján: több mint 300 kilótól szabadult meg az elmúlt évek alatt.

Mayra Rosalest sokáig a világ legkövérebb embereként tartották számon: a most 35 éves nő éveken át összesen 470 kilót (!) nyomott.

A texasi hölgyre 2008-ban figyelt fel a világsajtó, amikor elismerte, hogy extrém súlyával véletlenül agyonnyomta az ágyán mellette játszó unokaöccsét, innen ered a „féltonnás gyilkos” gúnynév is.

A nyomozás során kiderült, hogy Mayra nővérét, Jamie-t akarta megóvni a börtönbüntetéstől, aki az AsiaOne információi szerint fizikailag bántalmazta a fiát. A nő végül bevallotta tettét, a bíróság 15 év börtönre ítélte.

Fogyókúrába kezdett, az elmúlt négy év alatt összesen 360 kilótól szabadult meg, átesett egy gyomorszűkítő műtéten és a felesleges bőrt is eltávolították róla. Mayra most 90 kilót nyom és alig lehet ráismerni.

Hirdetés

You may also like