Home Divat Egyszerűen elképesztő, mire képes ez a sminkművész! Bámulatos előtte-utána fotók!

Egyszerűen elképesztő, mire képes ez a sminkművész! Bámulatos előtte-utána fotók!

by Judith

Valószínűleg te is szebbnek találod magad sminkkel, mint anélkül. Ilyenkor kihangsúlyozod a női vonásokat és egyből vonzóbbnak érzed magad. Még ha nem is sminkelsz minden nap, lefogadom, hogy magabiztosabban nézel a tükörbe egy kis szempillaspirál, alapozó és vörös rúzs felvitele után.

 

Ezek a rutin mozdulatok is jelentős változást hozhatnak, de képzeld el, mi történne, ha egy profi, tehetséges sminkes venne kezelésbe, aki pontosan tudja, hogyan fedje el a gyengeségeidet és emelje ki az erősségeidet?

A lentebb látható hölgyekkel pontosan ez történt. A sokak által ismert Goar Avetisyan, egy rendkívüli képességekkel megáldott orosz sminkművész, akinek az Instagramon is több, mint 4 millió követője van. Te sem fogod megkérdőjelezni, hogy miért!

Itt valóban művészről és művészetről van szó, ahol a vászon az emberi arc, az ecset pedig a sminkes kellékek. Nem állítjuk, hogy minden nap több réteg alapozóval és sztársminkkel kell kilépni az utcára, de időnként egy-egy eseményen vagy bulin elkápráztathatjuk magunkat és környezetünket is egy nem mindennapi make up-pal.

Nehéz elhinni, hogy ezekhez az átalakulásokhoz nincs köze photoshopnak, kizárólag a sminkes tehetségét és keze munkáját dicsérik. Te is el fogsz ámulni, milyen változás tapasztalható az előtte-utána fotókon. Szinte rá sem lehet ismerni a hölgyekre!

Íme!

 

Hirdetés

You may also like