Home Egyéb Egy férfi szomorú története, aki egy ittas sofőr miatt vesztette el feleségét és kisbabáját

Egy férfi szomorú története, aki egy ittas sofőr miatt vesztette el feleségét és kisbabáját

by Krisztina

A hihetetlenül megható kép vírusként terjedt a világhálón: egy férfi a felesége koporsója mellett áll, és kezében tartja kisbabájukat. A szívszorító képet figyelemfelkeltő üzenetként szánta: vigyázzunk sokkal jobban egymás életére!

 

Zach Kincaid egy szörnyű tragédia következtében veszítette el 8 hónapos várandós feleségét, és még meg nem született kisbabájukat. Halálukat egy ittas sofőr okozta! Kristil 29 éves volt, 3 gyermeket hagyott maga után.

A férfi és gyermekei, egy 11 éves kislány, egy 8 éves és egy 4 éves fiú a világ legnagyobb fájdalmával kellett megküzdjön.

A baleset bekövetkeztekor Kincaid épp telefonon beszélt a feleségével, a nőnek vezetés közben ki volt hangosítva a telefonja, azonban egy 130 km/h-val közlekedő BMW belehajtott. Mire a rendőrök a helyszínre érkeztek, az autó lángokban állt. A tűzoltók azonnal eloltották a tüzet, és segítettek kiszabadítani a műszerfal mögé szorult nőt. A kórházban két óra múlva Kristil és a 8 hónapos csecsemője is meghalt.

A balesetet okozó sofőr egy BMW autót vezetett. Több mint 130 km/h sebességgel ment bele Kristil autójában, sőt, a sofőr a baleset idején alkoholos befolyás alatt állt.

A kétségbeesett férj utolsó lehetőségként azt látta, hogy Facebookon keresztül üzen a világnak, és így próbál hatással lenni a felháborító kaliforniai törvénykezésre.

“Egy ittas sofőr, aki kétsávos úton haladt több mint 130 km/h sebességgel, egy rosszul belátható kanyarban áthajtott a szemközti sávba, és megölte a családomat. A feleségem és a lányom meggyilkolásáért a maximális büntetése legfeljebb 10 év. Kalifornia állam annyira nem veszi komolyan ezeket az eseteket, pedig, ha ilyen őrült módon vezetünk, szörnyű tragédiákat von maga után. A lányom október 9-én kellett volna megszülessen, de egy teljesen kifejlett, 36 hetes babát nem tekintenek személynek Kaliforniában. Hogyan magyarázhatom el ezt az igazságtalanságot a gyerekeimnek?” – írta Zach a Facebookon közzétett üzenetében.

A vétkes sofőr – Fotó: HEMET POLICE DEPARTMENT

Zach azt remélte, hogy ha nyilvánosan elmeséli történetét, valamit megváltoztat, és a jövőben elkerülhetővé válhatnak az efféle tragédiák.

“Még soha nem éreztem magam ilyen jelentéktelennek. Elpusztította a családomat, hát itt az ideje a változásoknak. Képzeld el, ha a te családod lenne. Ki harcol velem a változásért? Ki az, aki tovább terjeszti ezt a történetet? Fel kell hívnunk a képviselőink figyelmét, társadalmi szinten nem hagyhatjuk figyelmen kívül az ilyen eseményeket.” – nyilatkozta a férfi.

Fotó: Zach Kincaid/Facebook

Hirdetés

You may also like