Home Érdekes! Egy elkeseredett anyuka levele Orbán Viktornak

Egy elkeseredett anyuka levele Orbán Viktornak

by Zsani

A Facebookon terjed az alábbi kép egy Orbán Viktornak címzett nyílt levéllel, amelyet most megosztunk veletek:

Elkeseredett anya levele Orbán Viktornak

A Facebookon terjed az alábbi kép egy Orbán Viktornak címzett nyílt levéllel, amelyet most megosztunk veletek:

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Hála Önöknek a tejérzékeny gyermekem 3. napja margarinos zsemlét kap uzsonnára (legalábbis remélem, hogy nem vaj van rajta, mert hát nem csak tejcukor hanem tejfehérje érzékeny is).

Ebéd és uzsonna címszó alatt majdnem 10.000 Ft-ot fizetek étkezésre, de úgy tűnik, hogy ebbe már egy szelet felvágott nem fér bele. Nem beszélve a reformkonyha bevezetéséről, mely ételeket tömegesen viszik vissza a gyerekek (gusztustalan és ízetlen).

Önöknek köszönhetően tanítás után mégcsak el sem hozhatom a gyermekem az iskolából mert fél 5-ig kötelező bent lennie (éhesen!).

Úgy tudom, hogy a jelenlegi törvények szerint még én vagyok az édesanyja és nem Önök, majd én eldöntöm, hogy mi a jó az ÉN kislányomnak. Vagy ebbe is bele kívánnak szólni?

Miért korlátozzák a gyermekek és szüleik napirendjét? Miért nem ehetnek normális, EHETŐ ételt a gyerekek? Az Ön gyerekei is ezt eszik? Az ő iskolai bentlétük is fél 5-ig szól?

Nem stadionokat kellene építeni, hanem a gyermekétkeztetés, az oktatás és az egészségügy problémáinak megoldására kellene költeni a pénzt (a magyar foci már egyébként is rég leszerepelt)!

Forrás

Hirdetés

You may also like