Home Érdekes! Egy 3 éves fiú mondogatta, hogy emlékszik az előző életére és senki nem hitt neki… majd egy nap megmutatta szüleinek hol ölték meg!

Egy 3 éves fiú mondogatta, hogy emlékszik az előző életére és senki nem hitt neki… majd egy nap megmutatta szüleinek hol ölték meg!

by Brigitta

Vannak emberek, akiknek nem kell bizonyíték, hogy higgyenek a reinkarnációban, míg mások szkeptikusok akkor is, ha előttük van a bizonyíték.

Azonban, ami ezzel a három évessel történt, a szíriai határnál, még a legnagyobb szkeptikusokat is elgondolkoztatja

Dr. Eli Lasch, mint gyermekorvos dolgozott, amikor rábukkant egy három éves fiúra, aki azt állította, hogy emlékszik az előző éltére. A doktor bemutatta őt egy írónak (Trutz Hardo), aki a könyvet írt gyerekek előző életéről. A Golán-fennsík egy kis terület a szíriai határ mellett. A kisfiú a drúz etnikumhoz tartozott.

AZT HAJTOGATTA, HOGY EMLÉKSZIK A MÚLTJÁRA

Eleinte Dr. Lasch úgy gondolta, hogy a fiúnak csak élénk fantáziája, mert ez nem ritka a gyerekeknél ilyen idős korban.

A fiú állította, hogy meg tudja mondani, hogy pontosan hol található a korábbi teste. Nem volt messze a falu. Meggyőzte az embereket, hogy kezdjenek el ásni.

Mindenki megdöbbent, amikor rátaláltak az ismeretlen személy maradványaira. A test tényleg azon a helyen volt, ahol azt a fiú állította. Lehet, hogy tényleg csak véletlen?

Az áldozatnak volt egy seb a koponyáján, amit valószínűleg egy fejsze okozott. A leghátborzongatóbb része az, hogy a fiúnak ugyanazon a helyen van egy anyajegye. Annak a hite, hogy az anyajegyek előző élet sebeit jelentik nagyon gyakori a drúz közösségben.

A fiú úgy döntött, hogy bebizonyítja, hogy nem a véletlen műve, és elvezette őket a gyilkos fegyverhez is.

Senkinek sem volt bátorsága többé kétségbe vonni a kisfiú történetét. Mentek és kiástak egy fejszét azon a helyen, ahova mutatott.

Az emberek felismerték, hogy ki volt a rejtélyes áldozat. Egy férfi volt, aki eltűnt sok évvel ezelőtt. Természetesen a fiú már tudta a nevét.

A végén, a fiú azonosított személyt, aki felelős a gyilkosságért. Megmutatta a tetteshez vezető utat és mindenki szembesült vele. A férfi azonnal bevallotta tettét.

Hirdetés

You may also like